Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Κώστας Χριστοδούλου: «Με τη βοήθεια του κόσμου μας… θα τα δώσουμε όλα»

Κώστας Χριστοδούλου: «Με τη βοήθεια του κόσμου μας… θα τα δώσουμε όλα»


Πανέτοιμη για το μεγάλο αποψινό παιχνίδι με το Αποέλ είναι η φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ. Απόψε επιδιώκει μέσα στην έδρα της νίκη για να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Επικοινωνήσαμε με τον προπονητής της ομάδας μας Κώστας Χριστοδούλου ο οποίος μας ανέφερε… «Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για τον αγώνα. Σε καμία περίπτωση δεν θα είναι εύκολο όμως είμαστε αισιόδοξοι. Για μας η επιστροφή στην κορυφή του Κυπριακού φούτσαλ ύστερα από 6 χρόνια αποτελεί τεράστιο κίνητρο και όλοι οι παίκτες το αντιλαμβάνονται αυτό. Περιμένω ένα παιχνίδι ντέρμπι απόψε το οποίο θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη, έχουμε την πίστη, έχουμε τη δίψα. Θα είναι πολύ σημαντικό για όλους μας να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο για να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών. Είναι κάτι που το έχουν ανάγκη και σίγουρα η έδρα είναι ένας παράγοντας που θα παίξει το ρόλο του. Καλούμε λοιπόν τον κόσμο μας να δώσει το παρόν του στο γήπεδο Ελευθερία απόψε και του υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε το παν για να κερδίσουμε.»

Το παιχνίδι αρχίζει στις 19:00. Το omonoianews θα είναι στο γήπεδο για να σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του αγώνα.