Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Μεγάλη εμφάνιση και 2-0 στις νίκες

Μεγάλη εμφάνιση και 2-0 στις νίκες


Η ΟΜΟΝΟΙΑ πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε με 7-3 του Αποέλ, έκανε το 2-0 στη σειρά και βρίσκεται ένα βήμα μακριά από την κατάκτηση του τίτλου. Σκόρερ για τους «πράσινους» οι Μαντέλι (3), Αλεξίου, Βάντερσον, Σκαμπύλης και Σέζαρ.

Καλύτερα ξεκίνησε η ΟΜΟΝΟΙΑ στο παιχνίδι, ωστόσο το Αποέλ ήταν αυτό που σκόραρε πρώτο μετά από αντεπίθεση. Η απάντηση της ομάδας μας ήταν άμεση και έφερε το ματς στα ίσα ισορροπόντας την κατάσταση. Ο «αιώνιος» όμως πήρε εκ νέου προβάδισμα και πάλι σε στιγμή στην οποία η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε τον έλεγχο. Στη συνέχεια του πρώτου μέρους η ομάδα μας σπατάλησε σωρεία ευκαιριών και βρήκε απέναντι της έναν πολύ καλό τερματοφύλακα που έσωσε πάρα πολλές φορές την ομάδα του. Δεν άλλαξε κάτι και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Με το καλημέρα του δευτέρου μέρους η ΟΜΟΝΟΙΑ έφερε το ματς στα ίσα και πάλι με τον Μαντέλι να πετυχαίνει ένα πολύ έξυπνο γκολ με μακρινό σουτ. Ωστόσο το Αποέλ απάντησε άμεσα με γκολ ένα λεπτά αργότερα και πήρε εκ νέου το προβάδισμα. Στη συνέχεια η ομάδα μας αύξησε την πίεση της, χάνοντας πολλές ευκαιρίες και κατάφερε να ισοφαρίσει για άλλη μια φορά με γκολ του Αλεξίου. Στο 28ο λεπτό ο Μαντέλι αστόχησε σε 10μετρο πέναλτι, ωστόσο στην επόμενη φάση ο Βάντερσον σκόραρε δίνοντας το προβάδισμα για πρώτη φορά. Στη συνέχεια η ΟΜΟΝΟΙΑ αμύνθηκε πολύ καλά και εκμεταλλευόμενη την ψηλή πίεση του Αποέλ σκόραρε με τον Σκαμπύλη σε κενή εστία για το 5-3. Στο 36′ το παιχνίδι τελείωσε με πανομοιότυπο γκολ με τον Μαντέλι αυτή τη φορά. Δύο λεπτά αργότερο και με τρίτο γκολ παρόμοιο, η ομάδα μας έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη με γκολ του Σέζαρ για το τελικό 7-3.

Τρομερό πάθος και δίψα για τη νίκη έδειξαν οι φουτσαλιστές και έκαναν πανάξια το 2-0 στη σειρά και βρίσκονται αγκαλιά με το Πρωτάθλημα. Χρειάζεται πλέον άλλη μια νίκη στο «Λευκόθεο» για να στεφθούν και επίσημα Πρωταθλητές.

Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα:

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης: