Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Πρωταθλήτρια Φούτσαλ 2018-19 η ΟΜΟΝΟΙΑ

Πρωταθλήτρια Φούτσαλ 2018-19 η ΟΜΟΝΟΙΑ


Η ΟΜΟΝΟΙΑ πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε με 2-1 του Αποέλ, έκανε το 3-1 στις νίκες και κατέκτησε το Πρωτάθλημα Φούτσαλ. Σε συνδυασμό με το Κύπελλο που πήρε αλλά και το Σούπερ Καπ στην αρχή της σεζόν, η ομάδα μας έκανε το τρεμπλ για τη φετινή χρονιά.

Καλύτερα ξεκίνησε το παιχνίδι η ομάδα μας παρόλο που αμφότερες είχαν περισσότερη προσοχή στην άμυνα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δημιούργησε πιο πολλές ευκαιρίες για γκολ και μπορούσε να είχε σκοράρει. Αυτό έγινε 7 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε του ημιχρόνου, με το Σέζαρ να ανοίγει το σκορ και να δίνει άλλο χρώμα στο παιχνίδι για το β’ ημίχρονο.

Μετά την ανάπαυλα, το Αποέλ όπως ήταν λογικό μπήκε πιο δυνατά και άσκησε πίεση για την ισοφάριση. Αυτό έγινε στο 28′ με τον αντίπαλο να φέρνει το μας στα ίσα, σε ένα σημείο όπου η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειχνε να αντέχει την πίεση και να κρατάει το προβάδισμα. Από ‘κει και πέρα η ομάδα μας ισορρόπησε και κατάφερε να πάρει εκ νέου προβάδισμα με ένα πολύ ωραίο γκολ του Βάντερσον στο 32’. Στη συνέχεια η ομάδα μας άντεξε την πίεση του Αποέλ και κράτησε το υπέρ της προβάδισμα μέχρι τη λήξη και κατάκτησε τον τίτλο του Πρωταθλήματος.

Το τμήμα πανηγυρίζει το 5ο Πρωτάθλημα στην ιστορία και επιστρέφει στο θρόνο του. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους και κυρίως στους λεβέντες του παρκέ που μας κάνουν περήφανους για άλλη μια φορά.

Φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι:

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα: