Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Οργανωμένη Κερκίδα: «Τα τμήματα του σωματείου έχουν κοντά τους ανθρώπους που νοιάζονται»

Οργανωμένη Κερκίδα: «Τα τμήματα του σωματείου έχουν κοντά τους ανθρώπους που νοιάζονται»


Ανακοίνωση εξέδωσε η «Οργανωμένη Κερκίδα» της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μέσω της οποίας αναφέρεται στη στήριξη στα τμήματα του σωματείου ενώ παράλληλα κάνει και κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια της πρωταθλήτριας ομάδας Φούτσαλ στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ανακοίνωση:

«Φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ,
Τις τελευταίες μέρες γίνεται αρκετή συζήτηση για την οικονομική κατάσταση των τμημάτων του σωματείου μας και υπάρχει μια έντονη παραπληροφόρηση εσκεμμένη ή μη για το θέμα αυτό. Θα είμαστε πολύ σύντομοι.
Τα αθλήματα του σωματείου μας αλλά και των πλείστων στην Κύπρο ήταν ΠΑΝΤΑ ο φτωχός συγγενής εφόσον το ποδόσφαιρο σαν ο βασιλιάς των σπορ κερδίζει όλο το ενδιαφέρον και το χρήμα.
Τα τμήματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο του κλεισίματος. Αντιμετωπίζουν κάποια σαφώς τον κίνδυνο της υποβάθμισης. Όπως μια ζωή. Δεν θα κλείσουν γιατί έχουν κοντά τους ανθρώπους που νοιάζονται, θυσιάζονται και δίνουν τα πάντα γι’ αυτά. Δεν θα κλείσουν γιατί διαχρονικά έχουν εμάς τους οργανωμένους που από πριν 25 χρόνια περίπου αποφασίσαμε να τα στηρίξουμε με όλη μας την δύναμη. Δεν τα εγκαταλείψαμε ποτέ και είμαστε σε κάθε ματς στις εξέδρες.

Αυτό που μένει είναι απλό. Το σωματείο μας να οργανωθεί με τέτοιους τρόπους ώστε να φτάσουν τα διαρκείας των τμημάτων αλλά και ο λαχνός στήριξης τους σε κάθε γωνιά, πόλη, χωριό της Κύπρου. Εμείς ήδη ριχθήκαμε στην μάχη και ευχαριστούμε όσους χθες στο Μακάριο τα έχουν αγοράσει. Θα είμαστε παρών δυναμικά σ’ αυτή την μάχη μέσα και έξω από τα γήπεδα.

Αρχής γενομένης ας είναι η σύσσωμη παρουσία μας στους αγώνες της φουτσαλικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ στον θεσμό του Τσιάμπιονς Λιγκ που θα γίνουν στο Ελευθερία Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή στις 7.00 μ.μ.
Ελάτε να απολαύσετε το πάθος και την αξία των παικτών μας οι οποίοι οι πλείστοι είναι παιδιά που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στα σπλάχνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ !!!
Οργανωμένη Κερκίδα ΟΜΟΝΟΙΑΣ»