Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Βασικές δύο “πράσινες” στη φιλική ήττα στην Κομοτηνή

Βασικές δύο “πράσινες” στη φιλική ήττα στην Κομοτηνή

 


Την ήττα με 5-1 από την Εθνική Ελλάδας γνώρισε σήμερα στην Κομοτηνή η Εθνική ομάδα των Γυναικών της Κύπρου. Στο αρχικό σχήμα ήταν δύο “πράσινες”, η Σάρα Παπαδοπούλου και η Ξενια Γεωργίου. Ως αλλαγή στο 65′ πέρασε η Εύη Ιωνά, ενώ στον πάγκο έμεινε η Μικαέλλα Κλεοβούλου.

Η Ελλάδα ξεκίνησε πολύ δυνατά τον αγώνα και προηγήθηκε με 2-0 με τέρματα που σημειώθηκαν στο 7ο και στο 16ο λεπτό. Η Εθνική Κύπρου στη συνέχεια προσπάθησε να αντιδράσει και κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με την Ελένη Γιάννου στο 39ο λεπτό που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Η Ελλάδα πέτυχε και τρίτο τέρμα στην πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου, το 4-1 διαμορφώθηκε στο 70ο λεπτό και το τελικό 5-1 στις καθυστερήσεις.

Κύπρος (Α. Βασιλείου): Μανταλένα Χρίστου, Κωνσταντίνα Παφίτη, Σάρα Παπαδοπούλου, Άντρια Μιχαήλ, Μαρία Ιωάννου (75′ Χαρά Νεοφύτου), Ξένια Γεωργίου (68′ Ηλιάνα Αντωνίου), Ελένη Γιάννου (75′ Γεωργία Ξενοφώντος), Φιλίππα Σάββα (68′ Μαριλένα Γεωργίου), Φλωρεντία Αντωνίου (65′ Εύη Ιωνά), Λουκρητία Χρυσοστόμου (65′ Έλενα Νεάρχου), Άντρη Βιολάρη.

Κύπρος και Ελλάδα θα αγωνιστούν και σε δεύτερο φιλικό την ερχόμενη Παρασκευή, επίσης στις 13:00 στην Κομοτηνή.