Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Δύσκολη κλήρωση στο Κύπέλλο για τη γυναικεία ομάδα

Δύσκολη κλήρωση στο Κύπέλλο για τη γυναικεία ομάδα

 


Πραγματοποιήθηκε η διαδικασία της κλήρωσης του Κυπέλλου Γυναικών περιόδου 2016-2017, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να έχει δύσκολο έργο στην προημιτελική φάση. Οι “πράσινες” θα κληθούν να αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την ομάδα Apollon Ladies, με φόντο το εισιτήριο για τους “4” του θεσμού. Σε περίπτωση που η ομάδα μας καταφέρει να περάσει στην επόμενη φάση, θα τεθεί αντιμέτωπη με μια εκ των Χρυσομηλιά Αγίου Αμβροσίου και Πάφια.

Δύο από τις έξι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή στη διοργάνωση πέρασαν χωρίς αγώνα στα ημιτελικά και πρόκειται για τις ΟΑΝ ΑΕ Αμμοχώστου και Barcelona FA. Θυμίζουμε πως η πρόκριση σε όλους τους αγώνες κρίνεται σε μονούς αγώνες. Πιο κάτω τα ζευγάρια στους “8” του Κυπέλλου, με τα παιχνίδια να έχουν οριστεί για την Κυριακή 2 Απριλίου:
Χρυσομηλιά Αγίου Αμβροσίου-Πάφια
Apollon Ladies-ΟΜΟΝΟΙΑ

Στην ημιτελική φάση θα γίνουν οι ακόλουθοι αγώνες:
Νικητής αγώνα Apollon Ladies-ΟΜΟΝΟΙΑ με νικητή αγώνα Χρυσομηλιά Αγίου Αμβροσίου-Πάφια
ΑΟΑΝ ΑΕ Αμμοχώστου-Barcelona FA

Οι αγώνες της ημιτελικής φάσης θα διεξαχθούν στις 23 Απριλίου και ο τελικός στις 30 Απριλίου.

Στήριξη από την ΚΟΠ
Η διαδικασία της κλήρωσης έγινε στην παρουσία του Γενικού Διευθυντή της ΚΟΠ, που αναφέρθηκε γενικότερα για το Γυναικείο ποδόσφαιρο και την αναβάθμιση του. Ο κ. Ανθούλης Μυλωνάς τόνισε στους εκπροσώπους των σωματείων την απόφαση της Ομοσπονδίας να στηρίξει το άθλημα αρχίζοντας από την αναβάθμιση της βάσης με τη δημιουργία Ακαδημιών.

«Η ΚΟΠ θα στηρίξει την προσπάθεια της αναβάθμισης αλλά με το σωστό τρόπο που αρχίζει από την ανάπτυξη της βάσης και πολύ σύντομα θα πούμε πολύ περισσότερα. Μέσα από τη σωστή συνεργασία με τις ομάδες μπορούμε να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου», ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ο κ. Μυλωνάς.