Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Έκλεψαν την παράσταση τα κορίτσια του “τριφυλλιού”

Έκλεψαν την παράσταση τα κορίτσια του “τριφυλλιού”

 


Έκλεψαν την παράσταση τα κορίτσια της ΟΜΟΝΟΙΑ Ladies στο 1ο Παγκύπριο Τουρνουά Φιλίας!

Από την ιστοσελίδα cyprusacademies.com

Δυναμική παρουσία είχαν τα κορίτσια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ τα οποία ένωσαν τη φωνή τους στο 1ο Παγκύπριο Τουρνουά Φιλίας του CYPRUSACADEMIES.COM μαζί με τις υπόλοιπες ομάδες που συμμετείχαν. Οι μικρές ποδοσφαιρίστριες του τριφυλλιού μάγεψαν στο πράσινο χλοοτάπητα του Κοινοτικού Μαρωνίου και ξεσήκωσαν τους θεατές στην κερκίδα με της μαγικές τους ενέργειες. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα κορίτσια καθώς την προπονήτρια τους Μαρία Φακούτα και την Υπεύθυνη του κλιμακίου Μαριάννα Νικολαϊδου οι οποίες κάνουν πολύ καλή δουλειά στα πράσινα φυτώρια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ.

Σε δηλώσεις της προς το πρώτο site Ακαδημιών της Κύπρου η Υπεύθυνη του Κλιμακίου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Ladies Μαριάννα Νικολαϊδου δήλωσε τα εξής: «Η ακαδημία ποδοσφαίρου κοριτσιών Ομόνοιας Λευκωσίας ξεκίνησε τη λειτουργία της φέτος για πρώτη φορά και είναι τιμή για την ακαδημία μας η συμμετοχή μας στο 1ο τουρνουά φιλίας αφού πιστεύουμε ότι όλοι είμαστε ίσοι και όλοι έχουν δικαίωμα στο αθλητισμό. 

Είναι και στις αρχές του σωματείου μας ο σεβασμός στη διαφορετικότηκα, είτε αυτό είναι χρώμα, φύλο, εθνικότητα ή θρησκεία και η συμμετοχή μας σε τέτοιου είδους τουρνουά ενισχύει τις αρχές αυτές. Δεν είναι τυχαίο που η ακαδημία μας είναι η μόνη ακαδημία ποδοσφαίρου για κορίτσια στη Λευκωσία και μία από τις λίγες σε όλη την Κύπρο, και ένας από τους λόγους ίδρυσης της είναι ότι θεωρούμε ότι όλοι πρέπει να έχουν ευκαιρία και δικαίωμα να ασχολούνται με το άθλημα που τους αρέσει.

Ευχαριστούμε το cyprusacademies.com για την άψογη διοργάνωση και που έδωσε την ευκαιρία στα κορίτσια μας να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες. Η Ακαδημία μας είναι στον πρώτο χρόνο λειτουργίας της και οι προπονήσεις μας γίνονται στα Λατσιά και το Δάλι από Διπλωματούχους προπονητές και καλούμε όσα κορίτσια θέλουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο να έρθουν στην πράσινη μας οικογένεια».

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες με τα κορίτσια του “τριφυλλιού”.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΕΓΓΡΑΦΕΣ: 99 805800 – 97 817615