Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Χρόνο σε τρεις “πράσινες” στο φιλικό της Εθνικής Νεανίδων

Χρόνο σε τρεις “πράσινες” στο φιλικό της Εθνικής Νεανίδων

 


Χρόνο συμμετοχής σε τρεις “πράσινες” δόθηκε στο δεύτερο φιλικό της Εθνικής Νεανίδων με αντίπαλο την Ελλάδα. Βασικές ήταν η Χαρά Χαραλάμπους και η Παναγιώτα Θεοφίλου, με την πρώτη να παίζει 90λεπτο, ενώ αλλαγή στο φινάλε πέρασε η Μαρία Ματθαίου. Το ρεπορτάζ από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ για το παιχνίδι:

Ήττα με 1-0 για την Εθνική μας ομάδα των Νεανίδων U-19 στο δεύτερο φιλικό με την Εθνική Ελλάδας που έγινε στο γήπεδο του ΘΟΪ στη Λακατάμια. Στο 85ο λεπτό κρίθηκε ο αγώνας από κεφαλιά της Σοφίας Καλέση. Πολύ καλή προσπάθεια από την Εθνική μας η οποία είχε τις δικές της προϋποθέσεις για γκολ αλλά στο τέλος, δέχτηκε το τέρμα πέντε λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα.

Διαβάστε για το πρώτο φιλικό: Στο αρχικό σχήμα οι δύο Νεανίδες του “τριφυλλιού”

Η Εθνική μας προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της σε προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νεανίδων που θα γίνει τον ερχόμενο Οκτώβριο στην Πορτογαλία.

Κύπρος (Α. Βασιλείου): Αντουανέττα Χρυσάνθου (89′ Μαρία Ματθαίου), Παναγιώτα Θεοφίλου (72′ Μαρία Καρασπύρου), Ηλιάνα Αντωνίου, Αθηνά Πανταζή, Ευφροσύνη Θεοχάρους (60′ Σοφία Μακρή), Σταυριάνα Αντωνίου, Χαρά Χαραλάμπους, Φιλίππα Σάββα, Αφροδίτη Ευριπίδου (46′ Μάριαν Σωκράτους), Μαρία Ζαχαρίου (46′ Χαρίκλεια Διονυσίου), Χρύσω Μιχαήλ.

Ελλάδα (Αντώνης Πριόνας): Ζωή Νάση, Μαρία Κατιρτσίδου, Μαρία Λατέρνα, Θεοδώρα Σωμάδη, Νικολέτα Λιάκου, Ευαγγελία Καλδή, Χριστίνα Σαχινίδου, Μαρία Ιωάννα Γούλλα, Γρηγορία Πούλιου, Άννα Μαρία Μίμη, Ειρήνη Δρακωνάκη.