Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Συγκέντρωση για ενημέρωση και πρώτη γνωριμία

Συγκέντρωση για ενημέρωση και πρώτη γνωριμία

 


Όπως ενημέρωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου, όπου έγινε μια πρώτη γνωριμία, αλλά και ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμα προετοιμασίας. Σύντομα θα ανακοινωθεί το τεχνικό επιτελείο και το έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Θυμίζουμε πως Τιμ Μάνατζερ ανέλαβε ο Γιάννος Γιωρκάτζιης. Αναλυτικά η ενημέρωση και περισσότερες πληροφορίες για την προετοιμασία:

Πραγματοποιήθηκε χθες, στο Οίκημα του Συλλόγου, συνάντηση της Γυναικείας Ομάδας Ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για μια πρώτη γνωριμία, αλλά και για ενημέρωση αναφορικά με το πρόγραμμα προετοιμασίας.

Σύντομα θα προκύψει ανακοίνωση σχετικά με το τεχνικό επιτελείο της ομάδας και ενημέρωση για τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού, διαδικασία που βρίσκεται σε πολύ προχωρημένο στάδιο.

Η έναρξη της προετοιμασίας είναι καθορισμένη για τις 19 Ιουνίου. Μέχρι τις 21 Ιουλίου οι ποδοσφαιρίστριες θα ακολουθούν πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Από τις 24 Ιουλίου μέχρι τις 30 Ιουλίου θα παραχωρηθεί άδεια και στις 31 Ιουλίου είναι καθορισμένη η έναρξη του βασικού σταδίου προετοιμασίας, χρονικής διάρκειας οκτώ βδομάδων. Από τις 2 μέχρι τις 4 Αυγούστου οι ποδοσφαιρίστριες θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις.

Η έναρξη του πρωταθλήματος είναι καθορισμένη για τις 24 Σεπτεμβρίου.

Δίπλα στην γυναικεία ομάδα και το OMONOIA Premium, που αναμένεται τις επόμενες μέρες να έχει υλικό από τη συγκέντρωση.