Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ανακοίνωσε ακόμη δύο παίκτριες και έφτασε τις 14 προσθήκες

Ανακοίνωσε ακόμη δύο παίκτριες και έφτασε τις 14 προσθήκες

 


Η γυναικεία ποδοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοίνωσε ακόμη δύο παίκτριες και έφτασε συνολικά έτσι τις 14 προσθήκες μέχρι τώρα, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Μέσα σε ένα τριήμερο (19, 20 & 21) τον Ιούνη ανακοινώθηκαν εννέα παίκτριες, ενώ την περασμένη βδομάδα στα πράσινα ντύθηκαν ακόμη τρεις. Προηγουμένως, η ομάδα μας προχώρησε στην πρόσληψη Τιμ Μάνατζερ, τεχνικού και προπονητή φυσικής κατάστασης.

Αναλυτικά η σημερινή ενημέρωση για τις δύο νέες μεταγραφές:
Η Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση της 23χρονης, Χρυστάλλας Χαραλάμπους και της 24χρονης, Μυροφόρας Τουμάζου.

Χρυστάλλα Χαραλάμπους
Ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά της βήματα το 2010, από την Αφροδίτη Πόλης Χρυσοχούς, της οποίας διετέλεσε αρχηγός. Τη σεζόν 2012-13 εγγράφηκε στο δυναμικό της Λευκοθέας Λατσιών, όπου έμεινε μέχρι το 2016 και ακολούθως μετακινήθηκε στην ΟΜΟΝΟΙΑ/ΛΕΥΚΟΘΕΑ. Η Χρυστάλλα ήταν μέλος της Εθνικής Γυναικών U19. Επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 7.

Μυροφόρα Τουμάζου
Την αγωνιστική περίοδο 2015-16 αγωνιζόταν στην Α.Ε. Αμμοχώστου και ακολούθως μετακινήθηκε στην ΟΜΟΝΟΙΑ/ΛΕΥΚΟΘΕΑ. Από φέτος συνεχίζει στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Θα αγωνίζεται με τον αριθμό 22 στην πλάτη.

Δείτε ακόμη: Σε ρόλο μοντέλων οι “πράσινες”