Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Έτοιμες για την πρώτη σέντρα οι “πράσινες”

Έτοιμες για την πρώτη σέντρα οι “πράσινες”

 


Στη μάχη του γυναικείου Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ρίχνεται η ΟΜΟΝΟΙΑ, που την προσεχές Κυριακή (11:00) αντιμετωπίζει την Barcelona FA, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής. Η αναμέτρηση της πρεμιέρας θα διεξαχθεί το Γήπεδο της Ολυμπιάς Λυμπιών, έδρα της ομάδας μας στη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Οι “πράσινες” του Κώστα Μαυραδά μετά από σκληρή δουλειά μηνών, είναι έτοιμες για το πρώτο τους επίσημο παιχνίδι. Απέναντι τους γνωρίζουν ότι έχουν μια πολύ δυνατή ομάδα, που μάλιστα πριν μια βδομάδα έχασε το Super Cup στη διαδικασία των πέναλτι. Στο “τριφύλλι” όμως προετοιμάστηκαν κατάλληλα και θέλουν να δείξουν από νωρίς τις δυνατότητες τους.

Για το παιχνίδι μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, η παίκτρια της ομάδας μας, Χρυστάλλα Χαραλάμπους: «Δεν θεωρούμαστε το φαβορί στο παιχνίδι της Κυριακής. Υπάρχει, όμως, πολύ καλό κλίμα και ψυχολογία στην ομάδα. Θεωρούμε ότι έχουμε τις δυνάμεις για ένα θετικό αποτέλεσμα. Πρώτος στόχος, ωστόσο, είναι μια αξιοπρεπής παρουσία. Εάν έρθει κάτι περισσότερο είναι καλοδεχούμενο».

Για την πορεία της προετοιμασίας και τον φετινό στόχο, η Χρυστάλλα Χαραλάμπους σημείωσε: «Η προετοιμασία κύλησε πολύ καλά. Έχουμε ένα πολύ καλό τεχνικό τιμ το οποίο μας βοηθά. Επίσης, ο ΔΣ είναι πάντα δίπλα μας σε ό,τι χρειαστούμε και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ο στόχος φέτος δεν είναι το πρωτάθλημα αλλά να κτίσουμε γερές βάσεις έτσι ώστε να ανεβούμε επίπεδο και μέσα στα επόμενα χρόνια να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο».

Η διαιτητική ομάδα του αγώνα:
Διαιτητής ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΚΟΡΔΑΛΛΟΣ
Α’ Βοηθός Διαιτητής ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΚΑΛΙΩΤΗΣ
Β’ Βοηθός Διαιτητής ΡΑΦΑΗΛ ΜΑΠΠΗΣ
Παρατηρητής ΝΙΚΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ