Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Άνετη “7άρα” από τις “πράσινες”

Άνετη “7άρα” από τις “πράσινες”

 


Παίζοντας με αλλαγές στη σύνθεση της, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πέτυχε μια άνετη νίκη. Το ρεπορτάζ από την επίσημη ιστοσελίδα:

Συνέχεια στα νίκες και στις καλές εμφανίσεις έδωσε σήμερα η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, καθώς επιβλήθηκε εύκολα με 0-7 του Απόλλων Λυμπιών, για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής της ομάδας μας, Μάριος Μαυραδάς, επέλεξε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετές παίκτριες που δεν είχαν αρκετά αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους. Με αυτό το σκεπτικό χρησιμοποιήθηκαν για όλο τον αγώνα δυο 16χρονες ποδοσφαιρίστριες, οι Λιάνα Γρηγορίου και Έλενα Φωτιάδου, οι οποίες άφησαν θετικές εντυπώσεις.

Στα θετικά,επίσης, καταγράφεται και η επιστροφή της Ευδοκίας Ευθυβούλου, μετά από αποχή 2 μηνών λόγω σοβαρού τραυματισμού. Επίσης, κατέγραψε την πρώτη συμμετοχή της, το νέο αποκτήματος της ομάδας μας, Σάρα Παπαδοπούλου.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Αλεξία Τομάζου, Έλενα Φωτιάδου, Νάσια Γεωργίου (65’ Ευδοκία Ευθυβούλου), Χρυστάλλα Χαραλάμπους, Χαρά Κλεάνθους (56’ Σάρα Παπαδοπούλου), Άννα Παναγιώτου, Γιώτα Ρήγα, Μικαέλα Κλεοβούλου (73’ Μαρία Αριστείδου), Άννα-Μαρία Κυριάκου, Λιάνα Γρηγορίου, Στέφανη Σαββίδου.

Στο αγωνιστικό, οι «πράσινες» είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και δεν δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση της αντίπαλου ομάδας. Από δύο τέρματα σημείωσαν η Γιώτα Ρήγα, η Μικαέλλα Κλεοβούλου και η Ευδοκία Ευθυβούλου, ενώ ένα τέρμα σημείωσε η Στέφανη Σαββίδου.

Πλέον η ΟΜΟΝΟΙΑ στρέφεται στον επόμενο δύσκολο αγώνα με αντίπαλο την Apollon Ladies, την επόμενη Κυριακή στο γήπεδο της Παρεκκλησιάς.