Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Έχασε αλλά ελπίζει για την 4άδα

Έχασε αλλά ελπίζει για την 4άδα

 


Με 8-0 από την Α. Ε. Αμμοχώστου έχασε η ΟΜΟΝΟΙΑ, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του Γυναικείου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου. Η ομάδα μας παρά την ήττα, ελπίζει για την 4άδα, αφού η Λευκοθέα εξήλθε ισόπαλη με την Πάφια, την οποία αντιμετωπίζουν οι “πράσινες” την ερχόμενη Κυριακή. Το “τριφύλλι” είναι στην 5η θέση και στο -1 από το επόμενο σκαλοπάτι και εάν πετύχει “διπλό” σε μια βδομάδα τότε αναμένεται να τερματίσει στην 4η θέση. Ασφαλώς αυτό δεν σημαίνει και πολλά, αλλά είναι θέμα γοήτρου και ψυχολογίας ενόψει του Κυπέλλου.

Στο αγωνιστικό μέρος του σημερινού ματς δεν χρειάζονται να λεχθούν πολλά, παρά μόνο ότι οι παίκτριες της ομάδας μας προσπάθησαν για το καλύτερο, όμως οι φιλοξενούμενες ήταν σαφώς καλύτερες. Είναι δύσκολο όταν αντιμετωπίζεις μια ομάδα με οκτώ ξένες στη σύνθεση της, κάτι που ισχύει και για τις άλλες δύο ομάδες της πρώτης 3άδας του Πρωταθλήματος.

Τώρα, όσον αφορά την 4η θέση, η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται να κάνει το δύο τα δύο και παράλληλα η Λευκοθέα να έχει μια απώλεια. Σχεδόν βέβαιο το δεύτερο σενάριο, αφού η ομάδα των Λατσιών στο φινάλε θα αναμετρηθεί με την Πρωταθλήτρια Barcelona FA, ενώ όσον αφορά το άλλο ματς των δύο “μονομάχων” για το τέταρτο σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα, είναι κόντρα στην αδύνατη ομάδα Champions Ύψωνα.