Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Άλλη μια προσθήκη στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου

Άλλη μια προσθήκη στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου

 


Σε δεύτερη προσθήκη τη σημερινή μέρα προχώρησε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η ομάδα ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με την Μαρινέλλα Παναγιώτου:

“Η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση της 22χρονης διεθνούς επιθετικού, Μαρινέλλας Παναγιώτου, η οποία επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 29.

Η Μαρινέλλα Παναγιώτου ξεκίνησε την καριέρας της το 2007, από την Λευκοθέα Λατσιών, όπου και έμεινε μέχρι τη σεζόν 2015-16, μετρώντας 47 συμμετοχές και 67 γκολ. Τη σεζόν 2016-17 μετεγγράφηκε στην Barcelona FA, όπου για δύο σεζόν (2016-17, 2017-18) αγωνίστηκε σε 34 παιχνίδια, σημειώνοντας ισάριθμο αριθμό τερμάτων, σε όλες τις διοργανώσεις. Κατά την σεζόν 2016-17, ήταν η πρώτη Κύπρια σκόρερ του πρωταθλήματος. Είναι εν ενέργεια διεθνής και ήταν μέλος της Εθνικής Νεανίδων”.

Οι πρώτες της δηλώσεις με το τριφύλλι: “Περίμενα για χρόνια αυτή τη στιγμή. Νιώθω περήφανη που συνεχίζω στην ομάδα της καρδιάς μου. Έβλεπα τη βελτίωση που σημειωνόταν στην ομάδα και τον οργανωμένο τρόπο με τον οποίο δουλεύει. Τέτοιες συνθήκες, συμβάλλουν στο να βελτιωνόμαστε. Η ομάδα πιστεύω θα έχει καλύτερη πορεία από την περσινή. Ως επιθετικός, στόχος μου είναι τα γκολ. Ο κόσμος είναι η μεγάλη δύναμη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η βοήθεια που έδωσε πέρσι, ήταν πολύ σημαντική. Τον θέλουμε να παραμείνει δίπλα μας και εμείς θα επιδιώξουμε να του δώσουμε περισσότερες επιτυχίες”