Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Αθηνά Πανταζή το νέο απόκτημα της γυναικείας ομάδας

Αθηνά Πανταζή το νέο απόκτημα της γυναικείας ομάδας

 


Μεταγραφή είχαμε για την Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με την Αθηνά Πανταζή να ντύνεται στα “πράσινα”. Η ομάδα με πρωινή ανακοίνωση ενημέρωσε τον κόσμο:

“Η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση της 19χρονης κεντρικής αμυντικού, Αθηνάς Πανταζή, η οποία θα αγωνίζεται με τον αριθμό 17.

Η Αθηνά ξεκίνησε την καριέρας της από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Champions Ύψωνα. Το 2014 μετεγγράφηκε στην Χρυσομηλιά Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας, όπου είχε γεμάτες χρονιές. Τη σεζόν 2016-17 συνέχισε στην Barcelona FA, έχοντας 15 συμμετοχές στο ενεργητικό της. Ήταν, επίσης, διεθνής με την εθνική Νεανίδων Κύπρου”.

Η Αθηνά έκανε και τις πρώτες της δηλώσεις:

“Στην ΟΜΟΝΟΙΑ υπάρχουν τα κατάλληλα εφόδια για μία αθλήτρια, ώστε να μπορέσει να εξελιχτεί ποδοσφαιρικά. Στελεχώνεται από ένα εξαιρετικό προπονητικό τιμ, το οποίο μέσα από τον επαγγελματισμό έχει δημιουργήσει ένα απίστευτο κλίμα μεταξύ παικτριών και προπονητών. Έχει επενδύσει σε κύπριες ποδοσφαιρίστριες, με αρκετές να είναι σε μικρή ηλικία και αυτό μας δίνει ένα κίνητρο να θέλουμε να είμαστε μέλη αυτής της ομάδας. Επίσης, το νεαρό της ηλικίας και η ύπαρξη Ακαδημίας στέλνει μνήματα πως η ΟΜΟΝΟΙΑ επενδύει στο μέλλον. Νιώθω χαρούμενη που υπέγραψα σε ένα τόσο μεγάλο Σύλλογο. Θα τα δώσω όλα για μια πετυχημένη σεζόν, ώστε να εκπληρωθούν οι ομαδικοί και προσωπικοί στόχοι που έχουν τεθεί”.