Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ενίσχυση στον άσσο

Ενίσχυση στον άσσο

 


Ενίσχυση στον άσσο για τη γυναικεία ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που ανακοίνωσε την απόκτηση της Αντουανέττας Χρυσάνθου. Η επίσημη ανακοίνωση και οι δηλώσεις που έκανε η νεαρή τερματοφύλακας:

Η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση της 19χρονης τερματοφύλακα, Αντουανέττας Χρυσάνθου, η οποία επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 99.

Η Αντουανέττα Χρυσάνθου ξεκίνησε την καριέρας της από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Champions Ύψωνα και τη σεζόν 2014-15 μετεγγράφηκε στην Χρυσομηλιά Αγίου Αμβροσίου Κερύνεια. Την σεζόν 2015-16 συνέχισε στην Apollon Ladies, με συνολικά 18 συμμετοχές στο ενεργητικό της. Ήταν, επίσης, η βασική τερματοφύλακας της εθνικής Νεανίδων Κύπρου.

“Νιώθω ιδιαίτερη χαρά που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο, όπως η ΟΜΟΝΟΙΑ. Είναι νεοσύστατη ομάδα στο χώρο του Γυναικείου ποδοσφαίρου και στον πρώτο χρόνο λειτουργίας της, έχει δείξει επαγγελματισμό και πειθαρχία. Στελεχώνεται από ένα αξιόλογο επιτελείο, που έχει σαν στόχο να θέσει σωστές ποδοσφαιρικές βάσεις, ώστε να επικρατεί υγιές κλίμα μεταξύ των ατόμων που απαρτίζουν την ομάδα. Επίσης, είμαι τυχερή που θα προπονούμε κάτω από τις οδηγίες ενός υψηλού επιπέδου προπονητή πρώτης κατηγορίας, ο οποίος θα με βοηθήσει να εκπληρώσω τους προσωπικούς μου στόχους και να αποδείξω στον εαυτό μου, αλλά και σε αυτούς που πιστεύουν σε εμένα, ότι έκαναν τη σωστή επιλογή να με εμπιστευτούν για τη σημαντική θέση του τερματοφύλακα. Ήρθα στην ομάδα με πολύ όρεξη και διάθεση για σκληρή δουλειά και με την υπόσχεση πως θα προσφέρω τον καλύτερο μου εαυτό, για να εκπληρώσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει”, ανέφερε η Αντουανέττα Χρυσάνθου στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.