Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Επέκταση της συνεργασίας με ακόμη μία “πράσινη”

Επέκταση της συνεργασίας με ακόμη μία “πράσινη”

 


Ανανεώσεων συνέχεια στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που ενημέρωσε πως η Άννα Παναγιώτου θα συνεχίσει να φοράει τα πράσινα. Αναλυτικά:

Η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με την 24χρονη μέσο, Άννα Παναγιώτου και για την νέα αγωνιστική περίοδο. Η Άννα Παναγιώτου αγωνίστηκε σε τρία παιχνίδια την περσινή περίοδο.

“Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας, μια ομάδα η οποία πρωτοεμφανίστηκε την περσινή σεζόν και ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις με τις καλύτερες εντυπώσεις. Είμαι ευχαριστημένη με την ανανέωση της συνεργασίας μας, γνωρίζοντας ότι θα είναι μια πιο δύσκολη χρονιά με απαιτήσεις τόσο σε ομαδικό αλλά και ατομικό επίπεδο. Καλούμαστε να αγωνιστούμε με σεβασμό προς το όνομα και την τεράστια ιστορία που κουβαλά η ΟΜΟΝΟΙΑ. Αυτό που κάνει την ομάδα να ξεχωρίζει είναι τα άτομα που την αποτελούν οι ποδοσφαιρίστριες, το προπονητικό τιμ, η επιτροπή της ομάδας. Άτομα τα οποία έχουν τις γνώσεις, αγαπούν αυτό που κάνουν, πίστεψαν στην ομάδα από την αρχή και την στηρίζουν σε κάθε τους βήμα. Έτσι και αυτή την σεζόν συνεχίζουμε την προσπάθεια με σωστή οργάνωση, συγκέντρωση, πίστη και όρεξη για σκληρή δουλειά για καλύτερα αποτελέσματα. Καλή μας σεζόν”, ανέφερε η Άννα Παναγιώτου στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.