Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Στην ΟΜΟΝΟΙΑ η Ξυλούρη – Οι δηλώσεις της

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ η Ξυλούρη – Οι δηλώσεις της


Στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανήκει από σήμερα η 18χρονη Κωνσταντίνα Ξυλούρη, η οποία προέβη και στις πρώτες τις δηλώσεις.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΟΜΟΝΟΙΑ:

Η Γυναικεία ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση της 18χρονης ακραίας αμυντικού Κωνσταντίνας Ξυλούρη η οποία θα αγωνίζεται με το νούμερο 12.

Η Κωνσταντίνα η οποία κατάγεται από την Ελλάδα, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία οκτώ χρονών από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ Κρουσών και την επόμενη χρονιά μεταπήδησε στην Ακαδημία Αθλόπολης. Την σεζόν 2013-2014 πήγε στην ακαδημία κοριτσιών του Εργοτέλη, όπου από την πρώτη της χρονιά συμμετείχε στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας και στη συνέχεια προωθήθηκε. Αποτελούσε μέλος του ρόστερ των «Κρητικών», όπου την περσινή σεζόν 2017-2018 κέρδισαν την άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Η Κωνσταντίνα Ξυλούρη ανάφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

«Νιώθω πολύ τυχερή που θα μου δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστώ με την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, διότι από την πρώτη στιγμή με αγκάλιασαν οι συμπαίκτριες μου και το προπονητικό τιμ. Επίσης η ομάδα αποτελείτε από ανθρώπους που έχουν πολύ όρεξη να δουλέψουν σωστά για να ανεβάσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ ψηλά με σταθερά βήματα και στόχους. Εγώ με την σειρά μου ως Κωνσταντίνα, υπόσχομαι να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό στις προπονήσεις και στους αγώνες, έτσι ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της»