Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Άδικη ήττα από την Λευκοθέα

Άδικη ήττα από την Λευκοθέα


Την ήττα από την Λευκοθέα με 0-1 γνώρισε η γυναικεία ομάδα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν καλύτερη καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και αδικείται από το σκορ.

Αναλυτικά:

Σε αγώνα στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος γυναικών, η ομάδα μας ηττήθηκε με 0-1 από την Λευκοθέα Λατσιών.

Η ομάδα μας χρειαζόταν την νίκη για να πλησιάσει στον 1 βαθμό την 4η Λευκοθέα και να αυξήσει τις ελπίδες της για την τετράδα.

Μετά την σημερινή ήττα όμως ο στόχος της τετράδας απομακρύνθηκε, αφού πλέον απέχουμε 7 βαθμούς από την 4η θέση. Η ΟΜΟΝΟΙΑ αυτή την στιγμή βρίσκεται στην 5η θέση και τους 23 βαθμούς.

Η ομάδα μας δεν άξιζε την ήττα γιατί ήταν εμφανώς καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με την κατοχή να φτάνει σε υψηλά ποσοστά για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι «πράσινες» έπαιξαν ορθόδοξο και δημιουργικό ποδόσφαιρο, χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες για να βρεθούν μπροστά στο σκορ. Δυστυχώς 10 λεπτά πριν από το τέλος, μετά από μια άτυχη στιγμή και αδράνεια στην άμυνα μας, δεχτήκαμε το μοναδικό γκολ που έκρινε και την αναμέτρηση.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ εύχεται επίσης ταχεία ανάρρωση στην ποδοσφαιρίστρια της Λευκοθέας που φάνηκε άτυχη και τραυματίστηκε στο κεφάλι κατά την διάρκεια της αναμέτρησης.

Επόμενος μας αγώνας την Κυριακή 27/01 με αντίπαλο την Ε.Ν.Π Α.Ε. Αμμοχώστου.