Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ήττα στο δεύτερο από την Μάλτα

Ήττα στο δεύτερο από την Μάλτα

Το δεύτερο φιλικό για το διεθνές τουρνουά Aphrodite Cup έδωσε πριν από λίγο η Εθνική Γυναικών Κύπρου. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε με 1-0 από την Μάλτα.
Την ήττα με 1-0 από τη Μάλτα γνώρισε η Εθνική μας ομάδα των Γυναικών στο  δεύτερο της αγώνα στο πλαίσιο του διεθνούς τουρνουά Aphrodite Cup. Ο αγώνας έγινε στο Κοινοτικό γήπεδο Παρεκκλησιάς. Βασική η Ττάκκα, σαν αλλαγή πέρασαν οι Παπαδοπούλου και Ανδρονίκου. Αναλυτικά:
Παρά την καλή προσπάθεια της, η ομάδα μας δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα. Η Μάλτα κατάφερε να πάρει τη νίκη με τέρμα που σημειώθηκε στο 50ο λεπτό.

Αρκετές χαμένες ευκαιρίες για την Κύπρο τόσο πριν δεχτεί το γκολ όσο και στη συνέχεια, όμως, παρά την πίεση που άσκησε, δεν κατάφερε να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία.


Η Κύπρος θα ολοκληρώσει την προσπάθεια της στο Aphrodite Cup το Σάββατο με αντίπαλο την Εσθονία στις 12:15 στο Κοινοτικό γήπεδο Παρεκκλησιάς.

Κύπρος (Α. Τσολάκης): Ττάκκα, Ιωάννου, Κρητικού (35′ Παπαδοπούλου), Γιάννου (59′ Ξ. Γεωργίου), Σάββα, Βιολάρη, Σολωμού, Χρυσοστόμου (59′ Κιρκίνη), Παφίτη, Ζαμπά, Αριστοδήμου (68′ Ανδρονίκου)

Το πρόγραμμα του 4ου Aphrodite Cup:

27 Φεβρουαρίου
Εσθονία – Μάλτα 0-0
Κύπρος – Λιθουανία 2-1

28 Φεβρουαρίου
Λιθουανία – Εσθονία 1-0
Κύπρος – Μάλτα 0-1

2 Μαρτίου
10:00
 Μάλτα – Λιθουανία (Βοηθητικό γήπεδο Παρεκκλησιάς)
12:15 Κύπρος – Εσθονία (Κοινοτικό γήπεδο Παρεκκλησιάς)