Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ Πρώτες θέσεις στον αγώνα Ατομικής Χρονομέτρησης για την ποδηλατική ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Πρώτες θέσεις στον αγώνα Ατομικής Χρονομέτρησης για την ποδηλατική ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ


Το Σάββατο, 27 Απριλίου, στον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς-Αραδίπου, διεξήχθη ο αγώνας Ατομικής Χρονομέτρης που διοργανώθηκε από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πέτυχε το στόχο της πρωτιάς, αφού με δυναμική παρουσία οι αθλητές της κατέκτησαν τέσσερις πρώτες θέσεις.

Για την κατηγορία Ανδρών και Εφήβων ο αγώνας έγινε σε απόσταση 20 χλμ και στα 15χλμ για Γυναίκες, Παίδες και Μάστερ.

Ο αγώνας Χρονομέτρησης είναι πολύ δύσκολος, αφού ο αθλητής κατανέμει την δύναμη και την ενεργεία του κατά την διάρκεια όλης της απόστασης που θα διανύσει, πηγαίνοντας με μεγίστη ταχύτητα.

Στον αγώνα των 20 χλμ η νίκη των Αθανασιάδη Μάριου με χρόνο 28:16:20 (κατηγορία Ανδρών) και Πετρίδη Ανδρέα με χρόνο 29:37:30 (κατηγορίας εφήβων), είχε ξεκαθαρίσει με διαφορά χρόνου από τους δεύτερους αθλητές στην κατηγορία τους.

Στην κατηγορία εφήβων στην δεύτερη θέση ανέβηκε ο Δημητριάδης Ανδρέας με χρόνο 32:22:8 ενώ η Χριστοφόρου Άντρια πέρασε την καρό σημαία τερματισμού στην πρώτη θέση Γυναικών με χρόνο 24:58:4.

Στα 15 χλμ επίσης πάνω στο βάθρο ανέβηκαν οι:
•    Κατηγορία Γυναικών η Έλενα Πετρόβα – 2η θέση με χρόνο 27:05:3
•    Κατηγορία Παίδων ο Ανδρέας Πουλακος – 2η θέση με χρόνο 22:40:6
•    Κατηγορία Μάστερ 2 ο Κουλης Δαμαλα – 1η θέση θέση με χρόνο 24:45:03

Οι επόμενοι αγώνες είναι οι αγώνες ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ατομικής Χρονομέτρησης στα Περβολια την Παρασκευη 10 Μαΐου καιο αγωνας Αντοχής στην Αλάμπρα την Κυριακή 12 Μαΐου.

Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς μας: Caterways ltd, Rudas Laboratories, Polys bikes, Kanapes Transport, Kezos Scaffolds, PQC Consulanting, Platinum Café Κακοπετρια και Thermoking.

omonoia.com.cy