Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ Δυνατή παρουσία στο Κόρνο από τους πράσινους

Δυνατή παρουσία στο Κόρνο από τους πράσινους

Εντυπωσιακά έκλεισε την ποδηλατική χρονιά η ομάδα μας με πολύ δυνατή παρουσία στον χθεσινό αγώνα για το κύπελλο ποδηλασίας δρόμου που διεξήχθη στον Κόρνο.


Σε μια πολύ γρήγορη και με εντυπωσιακές στροφές σε μερικές περιπτώσεις διαδρομή είχαμε αρκετές θέσεις βάθρου από τους νεαρούς μας την ιδία στιγμή που πήραν την πρώτη τους εμπειρία σε επίσημο αγώνα ποδηλασίας δρόμου οι δωδεκάχρονοι Χρίστος Θεοδώρου, Αντρέας Κωνσταντίνου και Ανθή Καραγιάννη τις κατηγορίες CFA Άντρες κάτω των 19 και CFA Γυναίκες κάτω των 19 .

Η Δήμητρα Κουκουμά είναι πλέον και Κυπελλούχος Κύπρου ενώ αναμένουμε από την ΚΟΠΟ τα επίσημα αποτέλεσμα για την τελική κατάταξη Κυπέλλου για τους υπόλοιπους μας αθλητές και για την ομάδα μας .

bikes-kornos-sep-16 (4)

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του σημερινού αγώνα :

Στους Παμπαίδες Ο Κωνσταντίνος Παυλίδης στην 2η θέση Ο Κωνσταντίνος Χριστοφή στην 3η θέση και ο Χριστόδουλος Νικηφόρου στην 4η θέση αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για τν νέα αγωνιστική χρονιά .

bikes-kornos-sep-16 (2)

Στις κορασίδες η Δήμητρα Κουκουμά συνεχίζοντας τις ψηλές πτήσεις που μας συνήθισε στην 1η θέση με την Γεωργία Γιαγκουλλά στην 2η θέση που βελτιώνετε αγώνα με αγώνα .

Στην κατηγορία CFA γυναίκες κάτω των 19 η Ελένη Κουκουμά στην 2η θέση και δείχνει πλέον έτοιμη για να ενταχθεί στην κατηγορία των κορασίδων .

Στην κατηγορία Μάστερ Άντρες 30-34 ο Γιώργος Κωνσταντινόπουλος στην 1η θέση με τον Πάρη Χατζήπαναγη να τον ακολουθά στην 2η θέση .

bikes-kornos-sep-16 (3)

Κλείνοντας την χρονιά δεν μπορούμε παρά να είμαστε ευχαριστημένοι για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα μας και το τι επιτύχαμε σε σύντομο χρονικό διάστημα κτίζοντας στην ουσία από το μηδέν καταφέραμε να έχουμε μια πολύ καλή ομάδα με πολλή προοπτική για την νέα αγωνιστική περίοδο

Αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια, προπονητές, αθλητές, τεχνική υποστήριξη και τους γονείς για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν στην ομάδα.

Οι έγραφες στις ακαδημίες μας για αγόρια και κορίτσια συνεχίζονται και μπορούν να εγγραφούν παιδιά από 6 ετών και άνω.

Για εγγραφές στην ακαδημία επικοινωνήστε στα τηλεφωνά 97609701/99671512

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ