Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ Άντεξαν στις αντίξοες συνθήκες, υπερέβαλαν εαυτό και ανέβηκαν στο βάθρο

Άντεξαν στις αντίξοες συνθήκες, υπερέβαλαν εαυτό και ανέβηκαν στο βάθρο

 


Στην Πάφο ταξίδεψε γι’ αυτή την εβδομάδα η ομάδα μας για τον αγώνα κυπέλλου ποδηλασίας δρόμου Ευαγόρα 2017. Σε μια πανέμορφη αλλά πολύ δύσκολη και μεγάλη διαδρομή κάτω από αντίξοες συνθήκες για τα κυπριακά δεδομένα με βροχή, χαλάζι και δυνατούς άνεμους, η ομάδα μας είχε εξαιρετική απόδοση με όλα τα παιδιά να υπερβάλουν εαυτό για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα και ανέβασαν την ομάδα αρκετές φορές στο βάθρο.

Αναλυτικά:

Ο Στράτος Ευστρατίου στην κατηγορία Μάστερ 1 κατέλαβε την 1η θέση και συνεχίζει να ανεβαίνει αγώνα με αγώνα.

O Μαρίνος Μεσαρίτης στην κατηγορία Μάστερ 2 κατέλαβε την 2η θέση σε μια κατηγορία με πολύ δυνατούς αντιπάλους.

Ο Στέφανος Ιακώβου στην κατηγορία εφήβων κατέλαβε την 3η θέση και ανέβηκε στο βάθρο για πρώτη φορά στην φετινή αγωνιστική περίοδο.

Στην κατηγορία των παίδων ο Κωνσταντίνος Παυλίδης κατέλαβε την 3η θέση σε ένα τερματισμό με εκπληκτικό σπριντ από τους νεαρούς με τον νικητή να κρίνετε σε μερικά εκατοστά διαφορά.

Στους πανπαίδες η αποκάλυψη της χρονιάς ο Αντρέας Κωνσταντίνου κατέλαβε την 1η Θέση και εξακολουθεί να ανεβαίνει.

Η Δήμητρα Κουκουμά στις κορασίδες συνεχίζει τις εξαιρετικές και πολύ υψηλές επιδόσεις και κατέλαβε την 1η θέση.

Η Ελένη Κουκουμά στις πανκορασίδες την 2η θέση και δείχνει αγώνα με αγώνα να ανεβαίνει και να σταθεροποιείτε στις ψηλές θέσεις παρά το ότι είναι ο πρώτος της χρόνος στην κατηγορία αυτή.

Ο μικρός γίγαντας Παναγιώτης Νικηφόρου στην κατηγορία CFA κάτω των 18 κατέλαβε την 3η θέση μια πολύ μεγάλη επιτυχία αν αναλογιστούμε ότι είναι μόλις 12 ετών και κατάφερε να τερματίσει μέσα στις δύσκολες συνθήκες του χθεσινού αγώνα.

Η οικογένεια της ποδηλατικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ θέλει να ευχηθεί σε ένα εξαιρετικό αθλητή και μεγάλο άτυχο του χθεσινού αγώνα τον αθλητή του Ευαγόρα Πάφου Δημήτρη Χαραλάμπους που τραυματίστηκε σοβαρά μετά από πτώση στον χθεσινό αγώνα γρήγορη ανάρρωση και ξανά στο πετάλι δυνατός με πολλές επιτυχίες όπως και στον αθλητή της ΕΛΙΤ Τιμόθεο Σκέτο που είχε τραυματιστεί στον χθεσινό αγώνα γρήγορη ανάρρωση και ξανά στο πετάλι δυνατός.

Οι έγραφες στην ακαδημία μας συνεχίζονται κανονικά. Για τα παιδιά 6-14 οι προπονήσεις γίνονται στο πάρκο Αθαλάσσας κάτω από την επίβλεψη διπλωματούχων προπονητών. Για πληροφορίες και εγγραφές στην ακαδημία επικοινωνήστε στα τηλεφωνά 97609701/99671512. A team above all.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες.