Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ Εμφανίσεις που αφήνουν υποσχέσεις για το μέλλον

Εμφανίσεις που αφήνουν υποσχέσεις για το μέλλον


Στον αγώνα ανάβασης Σταυροβουνίου συμμετείχε η ποδηλατική ΟΜΟΝΟΙΑ την Κυριακή και αρκετοί αθλητές του “τριφυλλιού” ανέβηκαν στο βάθρο. Πιο κάτω το δελτίο Τύπου:

Εντυπωσιακή η εμφάνιση της ομάδας μας στον σημερινό αγώνα ανάβαση Σταυροβουνίου, σε ένα αγώνα που οι αθλητές ακουμπούν τα όρια τους για να κερδίσουν το χρονόμετρο τα παιδιά μας για ακόμη μια φορά μας έκαναν περήφανους με την εμφάνιση τους δείχνοντας σε όλους ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει και παρών και μέλλον.

Πολλά μπράβο αξίζουν όλους τους αθλητές, προπονητές, τεχνικούς και στους γονιούς που εμψύχωσαν τα παιδιά σε αρκετά σημεία του αγώνα κάνοντας το Σταυροβούνι σε μερικές στιγμές να θυμίζει γήπεδο.

Μεγάλη νίκη για την πρωταθλήτρια μας Δήμητρα Κουκουμά στην κατηγορία των Κορασίδων με την δεκαεξάχρονη αθλήτρια μας να εντυπωσιάζει με την εμφάνιση της και να κερδίζει και το έπαθλο του καλύτερου χρόνου στις γυναίκες με χρόνο 16 λεπτά.

Ο Μαρίνος Μεσαρίτης κέρδισε την κατηγορία Μάστερ 2 με μια επιβλητική εμφάνιση και κερδίζοντας για μερικά δευτερόλεπτα τον δεύτερο και πολύ δυνατό αθλητή του Ευαγόρα Πάφου Χάρη Χαρίτου. Στην ίδια κατηγορία ο Μιχάλης Θεοχάρους σπάζοντας το ατομικό του ρεκόρ πλαισίωσε τον Μαρίνο στην 3η θέση του βάθρου.

Στην κατηγορία των Πανπαίδων ο Αντρέας Κωνσταντίνου για μια ακόμη φορά εντυπωσίασε και κέρδισε την 1η θέση και από την πρώτη του χρονιά στην αγωνιστική ομάδα κερδίζει τις εντυπώσεις αγώνα με αγώνα.

Στους Παίδες ο Χριστόδουλος Νικηφόρου κέρδισε την 2η θέση με μια εντυπωσιακή σε πάθος και ρυθμό ανάβαση επιτυγχάνοντας ένα πολύ καλό χρόνο με τον Κωνσταντίνο Παυλίδη να τον πλαισιώνει στην 3η θέση του βάθρου με μια εμφάνιση που υπενθύμισε σε όλους τις απεριόριστες δυνατότητες που έχει και μπορεί να εκμεταλλευτεί με σκληρή δουλειά.

Στην κατηγορία των Πανκορασίδων η Ελένη Κουκουμά κέρδισε την 2η θέση και σιγά σιγά αποκτώντας εμπειρίες στην πρώτη της κιόλας χρονιά ανεβαίνει και ετοιμάζεται για να μας προσφέρει νίκες στους επόμενους αγώνες.

Στην Κατηγορία CFA κάτω των 18 γυναικών η πρωτοεμφανιζόμενη 12 Χρόνη Άνθη Καραγιάννη κέρδισε την 1η θέση στον πρώτο της αγώνα ποδηλασίας δρόμου.

Ο μικρός γίγαντας της ομάδας ο εντεκάχρονος Παναγιώτης Νικηφόρου κέρδισε την 2η θέση στην κατηγορία CFA κάτω των 18 Αντρών και εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά πάρα το νεαρό της ηλικίας του.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους αθλητές που ήταν στις αμέσως επόμενες θέσεις βάθρου.

Η Δουλειά που γίνετε στην ομάδα έχει στόχο να αναδείξει τα παιδιά από τις ακαδημίες στα επόμενα χρόνια σε πρωταθλητές και να κυριαρχήσει σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις.

Οι έγραφες στην ακαδημία μας συνεχίζονται κανονικά . Για τα παιδιά 6-14 οι προπονήσεις γίνονται στο πάρκο Αθαλάσσας κάτω από την επίβλεψη διπλωματούχων προπονητών.  Για εγγραφές στην ακαδημία επικοινωνήστε στα τηλεφωνά 97609701/99671512.

Πατήστε ΕΔΩ για να μεταφερθείτε στη σελίδα της ομάδας στο Facebook και να δείτε περισσότερες φωτογραφίες.