Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ Τι έκαναν στα πρωταθλήματα ατομικής χρονομέτρησης και αντοχής οι “πράσινοι” αθλητές

Τι έκαναν στα πρωταθλήματα ατομικής χρονομέτρησης και αντοχής οι “πράσινοι” αθλητές

 


Διαβάστε το δελτίο Τύπου του τμήματος ποδηλασίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τη δράση των αθλητών του συλλόγου:

Με αρκετούς πρωταθλητές στην ποδηλασία δρόμου έκλεισε τους αγώνες πρωταθλημάτων δρόμου που διοργάνωσε η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας η ομάδα μας.

Μια εκπληκτική παρουσία που ίσως μόνο όσοι ζούσαν τα τελευταία 2 χρόνια από κοντά την μεγάλη προσπάθεια που έγινε την περίμεναν και ο πολύπειρος Τεχνικός διευθυντής της ομάδας μας κ. Πόλυς Πουμπουρής όταν πριν 3 χρόνια περίπου εμπιστεύτηκε τον αρχάριο τότε και χωρίς εμπειρίες προπονητή μας Κυριάκο Κουκουμά την ακαδημία της ομάδας μας.

Μια πορεία που ξεκίνησε με τεράστιες δυσκολίες όμως το μεράκι και η αγάπη όσων εθελοντικά ασχολούνται με το τμήμα ποδηλασίας της ομάδας μας καταφέραμε να έχουμε μέσα σε δυο χρόνια την πλέον οργανωμένη ομάδα στην Κύπρο με παρόν και μέλλον.

Αυτή την στιγμή η ομάδα μας διαθέτη τον δικό της στόλο από ποδήλατα δρόμου που χρησιμοποιούνται από αθλητές στο ξεκίνημα τους στην ποδηλασία δρόμου και από αθλητές που οι γονείς τους δεν έχουν την δυνατότητα για να τους αγοράσουν άμεσα ποδήλατο δρόμου, διαθέτει επίσης μερικά από τα πλέον σύγχρονα χρονομετρικά ποδήλατα στον κόσμο που θα χρησιμοποιούνται από τους αθλητές μας ανάλογα από τις ανάγκες των αγώνων.

Σε κάθε αγώνα ξεχωρίζει η ομάδα μας με την οργάνωση τόσο σε τεχνική υποστήριξη τόσο σε τροφοδοσία των αθλητών χάρις στην άψογη συνεργασία των γονιών των αθλητών και των εθελοντών μας.

Η ακαδημία μας πλέον δουλεύει με βάση τα πρότυπα της διεθνούς Ομοσπονδίας Ποδηλασίας με δύο εξαιρετικούς προπονητές άρτια καταρτισμένους τον Κυριάκο Κουκουμά και την Μαρία Κινέζου με αρκετά παιδιά να περιμένουν την δική τους σειρά να μπούν στην αγωνιστική ομάδα και να μας φέρουν επιτυχίες.

Με την ευκαιρία αυτή θέλουμε να σταθούμε σε μερικούς ανθρώπους που τους οφείλει ένα τεράστιο ευχαριστώ ολόκληρο το οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

Τον κ. Πόλυ Πουμπουρή και την POLYS BIKES που είναι οι κύριοι αιμοδότες του τμήματος ποδηλασίας του σωματείου μας και όλους χορηγούς της ομάδας μας.

Τους προπονητές μας κ. Κυριάκο Κουκουμά και Μαρία Κινέζου για τις αμέτρητες ώρες δουλειάς που προσφέρουν στην ομάδα.

Τον Τεχνικό μας κ. Γιώργο Κωνσταντινόπουλο, που αφιερώνει αρκετές ώρες δουλειάς στον ελεύθερο του χρόνο για να ετοιμάζει με κάθε λεπτομέρεια τα ποδήλατα των αθλητών μας πριν από τους αγώνες και να δηλώνει παρών σε κάθε αγώνα.

Τους γονείς των αθλητών και όλους τους εθελοντές που βοηθάνε σε κάθε αγώνα την ομάδα.

Τελευταίους αφήσαμε τους πρωταγωνιστές τους αθλητές γιατί τους αξίζουν όλα τα μπράβο που μας κάνουν περήφανους με την συμπεριφορά τους, το ήθος και την αγωνιστικότητα τους σε κάθε αγώνα.

Η χρονιά δεν τελείωσε με το πρωτάθλημα συνεχίζονται οι αγώνες κυπέλλου και αναμένουμε το πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας στόχοι που με σοβαρή δουλειά μπορούμε να πρασινίσουμε.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα για το πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου 2017 είναι:

Πρωτάθλημα ατομικής χρονομέτρησης:

Ο Χριστόδουλος Νικηφόρου είναι ο πρωταθλητής στην κατηγορία των παίδων με τον Ειρηναίο Δημητριάδη να είναι τριταθλητής στην ίδια κατηγορία.

Η Δήμητρα Κουκουμά είναι η πρωταθλήτρια στην κατηγορία κορασίδων.

Ο Αντρέας Κωνσταντίνου είναι ο πρωταθλητής στην κατηγορία πανπαίδων.

Η Ελένη Κουκουμά είναι η δευτεραθλήτρια στην κατηγορία πανκορασίδων.

Ο Αλέξης Κέστας είναι ο δευτεραθλητής στην κατηγορία των μάστερ 2 με τον Μιχάλη Θεοχάρους να είναι τριταθλητής στην ίδια κατηγορία.

Πρωτάθλημα αντοχής:

Ο Κωνσταντίνος Παυλίδης είναι ο Δευτεραθλητής στην κατηγορία των παίδων.

Η Δήμητρα Κουκουμά είναι η πρωταθλήτρια στην κατηγορία κορασίδων.

Ο Αντρέας Κωνσταντίνου είναι ο πρωταθλητής στην κατηγορία πανπαίδων.

Η Ελένη Κουκουμά είναι η δευτεραθλήτρια στην κατηγορία πανκορασίδων

Ο Στράτος Ευστρατίου είναι ο Δευτεραθλητής στην κατηγορία των Μαστερ 1.

Ο Μαρίνος Μεσαρίτης είναι ο δευτεραθλητής στην κατηγορία των Μάστερ 2 με τον Μιχάλη Θεοχάρους να είναι τριταθλητής στην ίδια κατηγορία.

ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ, δώστε την ευκαιρία στα παιδιά σας να μάθουν να ποδηλατούν και στην συνέχεια να μάθουν τα μυστικά της αγωνιστικής ποδηλασίας κάτω από την επίβλεψη των διπλωματούχων προπονητών της ακαδημίας ποδηλασίας του σωματείου μας μας.

Εγγραφή: 20 ευρώ με δώρο την ποδηλατική φανέλα της ομάδας για κάθε παιδί.

Δίδακτρα: 35 ευρώ τον μήνα με 3 προπονήσεις την εβδομάδα στο Αθαλάσσας.

Για εγγραφές στην ακαδημία επικοινωνήστε στα τηλεφωνά 97609701/99671512.

A team above all.