Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ Πρόσθεσαν πολύτιμους βαθμούς στην ομαδική κατάταξη

Πρόσθεσαν πολύτιμους βαθμούς στην ομαδική κατάταξη

 


Το δελτίο Τύπου της ποδηλατικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το 12ο αγώνα κυπέλλου, την Ανάβαση Παλαιχωρίου:

Ανάβαση Παλαιχωρίου σε ατομική χρονομέτρηση σήμερα και η ομάδα μας με μια σαρωτική εμφάνιση σε όλες τις κατηγορίες σχεδόν που αγωνίστηκαν οι αθλητές μας έδειξε ποιος θα είναι το αφεντικό στην Κυπριακή ποδηλασία τα επόμενα χρόνια.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας για την προσπάθεια τους στον σημερινό αγώνα, όσοι δεν ανέβηκαν βάθρο μάζεψαν πολύτιμους βαθμούς για την ομαδική κατάταξη Κυπέλλου και πρόσθεσαν αρκετούς βαθμούς στην βαθμολογία της ομάδας μας.

Στα αξιοσημείωτα του σημερινού αγώνα είναι η συγκλονιστική παρουσία του Κωνσταντίνου Παυλίδη στην κατηγορία των Παίδων με τον 7ο καλύτερο χρόνο του αγώνα πίσω από τους κορυφαίους Άντρες και Εφήβους στην Κύπρο με χρόνο κατηγορίας εφήβων, καθώς επίσης και η κυριαρχία της ομάδας μας στην κατηγορία Μάστερ 2 με τους Θεοχάρους, Κέστα και Μεσαρίτη να κάνουν ολοπράσινο το βάθρο με το 1-2-3 που πέτυχαν.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε φωτογραφίες.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
-1η Θέση στους παίδες ο Κωνσταντίνος Παυλίδης με τον Χριστόδουλο Νικηφόρου να περιορίζεται στην 4η θέση για μερικά δευτερόλεπτα .
-1η Θέση για την Δήμητρα Κουκουμά στις κορασίδες.
-1η Θέση για τον Αντρέα Κωνσταντίνου στους Πανπαίδες.
-1η Θέση για τον Μιχάλη Θεοχάρους στους Μάστερ 1 με τον Αλέξη Κέστα να τον ακολουθά στην 2η και τον Μαρίνο Μεσαρίτη στην 3η θέση.
-2η Θέση για την Ελένη Κουκουμά στις Πανκορασίδες.
-2η θέση στους CFA19-30 για τον Μάρκο Χριστοδουλίδη.
-3η Θέση στους Μάστερ 1 για τον Στράτο Ευστρατίου.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
Οι εγγραφές ξεκίνησαν, για πληροφορίες στα τηλέφωνα: 97609701 & 99671512. Εγγραφή: 20 ευρώ & δώρο την ποδηλατική φανέλα της ομάδας. Δίδακτρα: 35 ευρώ τον μήνα με 3 προπονήσεις την εβδομάδα στο πάρκο Αθαλάσσας.