Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ Εμφάνιση βγαλμένη… από το μέλλον

Εμφάνιση βγαλμένη… από το μέλλον

 


Η ενημέρωση από το ποδηλατικό τμήμα για την παρουσία που είχε η ΟΜΟΝΟΙΑ στον αγώνα Κυπέλλου ποδηλασίας δρόμου στην Αγροκηπιά:

Εμφάνιση βγαλμένη από το μέλλον για την ομάδα μας στον αγώνα Κυπέλλου ποδηλασίας δρόμου στην Αγροκηπιά. Εξαιρετικοί για ακόμη μια φορά οι αθλητές μας μόλις 10 ημέρες πριν από τα πρωταθλήματα έστειλαν μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις αλλά και στους εαυτούς τους ότι με σοβαρή δουλειά μπορούν να σαρώσουν τα πάντα στο πέρασμα τους.

1η θεση με Εντυπωσιακό αγώνα για τον Παίδα Κωνσταντίνο Παυλίδη που αγωνιστικέ όσο ήταν στον αγώνα σαν άντρας αφού όχι μόνο κρατήθηκε στο Γκρουπ των αντρών κάνοντας επιθέσεις σε αρκετές περιπτώσεις ξεδιπλώνοντας το μεγάλο του ταλέντο και κατακτώντας την πρώτη θέση στην κατηγορία του με διαφορά, με τον Αντρέα Κωνσταντίνου παρά το ότι είναι η πρώτη του χρονιά στην κατηγορία να κατακτά την 2η θέση κάνοντας εξαιρετικό.

Στις Νεανίδες 1η θέση για την Δήμητρα Κουκουμά που ανεβάζει στροφές και βρίσκει ξανά τον καλό τις εαυτό.

Στους Μάστερ 2 είχαμε για ακόμη μια φορά το 1-2 με τον Μιχάλη θεοχάρους στην 1η θέση και τον Αλέξη Κέστα στην 2η θέση.

2η θέση στις κορασίδες για την Ελένη Κουκουμά με πολύ καλή εμφάνιση, μια εμφάνιση που μας κάνει αισιόδοξους ότι πλησιάζει η ώρα που θα πατήσει κορυφή.

Στους CFA 40-50 2η θέση για τον Μάριο Λεωνίδου.

Την ερχόμενη εβδομάδα έχουμε το πρωτάθλημα ατομικής χρονομέτρησης το απόγευμα της Τετάρτης 9 Μαΐου και στις 13 Κυριακή το πρωτάθλημα αντοχής. Μάγκες στα δικά σας πόδια είναι η δύναμη για να επιτύχετε τους στόχους σας, κεφάλια μέσα, σοβαρά και το βλέμμα στην κορυφή.

Οιεγγραφές στην ακαδημία ποδηλασίας συνεχίζονται κανονικά για παιδιά 6 ετών και πάνω για πληροφορίες στα τηλέφωνα: 97609701/99671512

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΙΩΝΙΑ