Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ Εξαιρετική εμφάνιση στον αγώνα ορεινής ποδηλασίας στο Πολιτικό

Εξαιρετική εμφάνιση στον αγώνα ορεινής ποδηλασίας στο Πολιτικό

 


Η ενημέρωση από την ποδηλατική ΟΜΟΝΟΙΑ για το πως τα πήγαν οι αθλητές του τμήματος τη βδομάδα που πέρασε:

Ακόμα μια εξαιρετική εμφάνιση από την ομάδα μας στην ορεινή ποδηλασία σε αγώνα που διεξήχθη χτες στο Πολιτικό. Στις Νεανίδες 1η θέση η Δήμητρα Κουκουμά. Στους CFA 18-39 1η θέση για τον Κωνσταντίνο Χρυσοστόμου.

Στους παίδες 2η θέση τον Κωνσταντίνο Παυλίδη και 4η θέση για τον Γρηγόρη Μιχαήλ. Στης Κορασίδες 3η Θέση για την Ελένη Κουκουμά.

Μπράβο σε όλους τους αθλητές μας για την εξαιρετική παρουσία .

Στην Ποδηλασία το κύπελλο είναι κάτι ανάλογο με το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο δηλαδή οι αθλητές μαζεύουν βαθμούς τόσο για την ομάδα αλλά και για τους ίδιους για να αναδηχθεί ο κυπελλούχος στο τέλος της χρονιάς. Στην Κύπρο έχουμε τις διοργανώσεις κυπέλλου ορεινής ποδηλασίας και ποδηλασίας δρόμου. Το πρωτάθλημα είναι ένας και μοναδικός αγώνας για κάθε αγώνισμα όπου αναδεικνύετε ο πρωταθλητής.

Στην Κύπρο το πρωτάθλημα δρόμου με αγωνίσματα ατομικής χρονομέτρησης και αντοχής, διεξάγετε συνήθως αρχές Μαΐου και ορεινής ποδηλασίας τον Ιούλιο.

Οι εγγραφές στην ακαδημία ποδηλασίας συνεχίζονται κανονικά για παιδιά 6 ετών και πάνω για πληροφορίες στα τηλέφωνα: 97609701 / 99671512.
ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΑΝΤΟΥ!!!