Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ Η αγωνιστική και κοινωνική δράση της ποδηλατικής ομάδας

Η αγωνιστική και κοινωνική δράση της ποδηλατικής ομάδας


Διαβάστε για την αγωνιστική και κοινωνική δράση της ποδηλατικής ομάδας, μέσα από την επίσημη ενημέρωση:

Στην αγωνιστική δράση της ομάδας μας σήμερα είχαμε τον 7ο αγώνα Κυπέλλου ορεινής ποδηλασίας στο Τρόοδος με εξαιρετικά αποτελέσματ .
1η θέση στις Νεανίδες για την Δήμητρα Κουκουμά
1η θέση στους Μάστερ 2 για τον Αντρέα Εξαδάκτυλο
1η θέση για στους CFA για τον Κωνσταντίνο χρυσοστόμου
3η θέση σοτυς Αντρες με τον Μάρκο Χριστοδουλίδη
3η θέση στους Εφοιβους με τον Ειρηνάιο Δημητριάδη
3η θέση στους Παίδες με τον Κωνσταντίνο Παυλίδη
3η θέση στις κορασίδες με την Ελένη Κουκουμά

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΕΓΓΡΑΦΕΣ
ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΑΘΑΛΑΣΣΑΣ : 97609701-99671512
ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ :96471742

Σήμερα η ομάδα μας πραγματοποίησε ποδηλασία προς τιμή των πεσόντων αντιστασιακών του 1974 Χαράλαμπου Χριστοφή, Αναστάση Χριστοφή, Παντελάκη Χαραλάμπους και Χριστάκη Κόμπου, με τερματισμό τον χώρο του μνημείου των Ηρώων στο Φικάρδου, οπου πραγματοποιήθηκε το ετήσιο μνημόσυνο των ηρώων.

Τα δυο αδέλφια Χαράλαμπος και Αναστάσης Χριστοφή, 24 και 22 ετών αντίστοιχα το 1974, κατά την διάρκεια του προδοτικού πραξικοπήματος στις 15 Ιουλίου, ανάλαβαν να μεταφέρουν τα μέλη της φρουράς του Προέδρου Μακαρίου, που είχαν αποκοπεί στην Κλήρου και ζήτησαν μεταφορικό μέσο για να μεταβούν στη Λεμεσό.

Στην Παρεκκλησιά, το αυτοκίνητο τους ανακόπτεται από μπλόκο των πραξικοπηματιών οι οποίοι και τους απήγαγαν. Οι τέσσερις μεταφέρονται μερικά χιλιόμετρα πιο πέρα σε ένα σκουπιδότοπο του Αγίου Τύχωνα. Εκεί δολοφονούνται άνανδρα θάβονται τα επί τόπου, τόσο πρόχειρα που τα χέρια τους προεξέχουν από το χώμα.

Ο τάφος θα εντοπιστεί τον Αύγουστο, ύστερα από αγωνιώδεις προσπάθειες των δικών τους και αναγνωρίζονται από το ρολόι με το σήμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ που φορούσε το ένα από τα δυο αδέλφια Χριστοφή.