Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ Αρχίζει η νέα αγωνιστική χρονιά στο τμήμα της Ποδηλασίας

Αρχίζει η νέα αγωνιστική χρονιά στο τμήμα της Ποδηλασίας


Την ερχόμενη Κυριακή ξεκινάει η νέα αγωνιστική περίοδος για το τμήμα της Ποδηλασίας, με την ομάδα όπως πάντα να θέτει ψηλά τον πήχη σε όλες τις κατηγορίες που θα συμμετάσχει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το τμήμα:

Η νέα αγωνιστική χρόνια ξεκινά επίσημα την ερχόμενη Κυριακή  , μια χρόνια γεμάτη προκλήσεις  και ψηλούς στόχους για την ομάδα μας  σε όλες τις κατηγορίες που έχουμε αθλητές.

Η ομάδα μας για φέτος θα διοργανώσει τους τρεις από τους δέκα αγώνες στο Κύπελλο ποδηλασίας δρόμου ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαδικασίες για διεθνείς συμμετοχές της ομάδας και των αλητών μας στο εξωτερικό.

Για την φετινή αγωνιστική περίοδο η oμάδα μας θα αγωνίζεται με στολές από την ιταλική Nalini, μια από τις κορυφαίες εταιρίες στον κόσμο με  δεκάδες νίκες στους μεγάλους αγώνες Pro Tour.

Με ένα ρόστερ 25 αθλητών με τους 15 από αυτούς να είναι νεαροί στις κατηγορίες Εφήβων/Νεανίδων ,Παίδων / Κορασίδων ,Πανπαίδων / Πανκορασίδων  δεν μπορούμε παρά να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον της ομάδας μας τα επόμενα χρόνια δίνοντας ίσες ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά μας να δουλέψουν για να εκπληρώσουν τους ατομικούς και ομαδικούς στόχους της ομάδας  .

Ξεκινώντας την χρονιά δεν θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε τις εταιρίες που βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας και την στηρίζουν  :

POLYSBIKES

EL CAFÉ

PERIER

SFERTOS  MANAGEMENT

ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ΚΕΖΟΣ

ΚΕΡΑΜΕΙΟ ΑΝΤΡΕΑΣ ΚΑΣΑΠΗΣ

ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ  ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ  ΣΕΣΑ

CHRISTOYDIAS LOGISTICS

EVERVIT

BIANCHI

SHIMANO

VITTORIA

ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΟΜΟΝΟΙΑ!!!