Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Με επιτυχία ο αγώνας που διοργάνωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ – PSEVDAS ROAD RACE

Με επιτυχία ο αγώνας που διοργάνωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ – PSEVDAS ROAD RACE


Διοργάνωση της οποίας ηγήθηκε το ποδηλατικό τμήμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πραγματοποιήθηκε χτες Κυριακή. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό και ο αγώνας στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία από όλες τις πλευρές. Πολλοί εθελοντές, 30 επιτηρητές ασφαλείας, βάθρα για την ΟΜΟΝΟΙΑ και πνεύμα ευ αγωνίζεσθαι από όλους τους αθλητές. Αγώνα είχαμε και το Σάββατο όπου διεξήχθη ο 3ος Αγώνας Κυπέλλου Ποδηλασίας δρόμου για τις κατηγορίες Παίδων/Κορασίδων και Πανκορασίδων και Πανπαίδων στο Σταυροβούνι.

Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ για τους πιο πάνω αγώνες:

ΟΜΟΝΟΙΑ PSEVDAS ROAD RACE:

Δεν  θα μπορούσαμε να αρχίσουμε διαφορετικά σήμερα παρά   με ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  προς τους πέραν των 40 εθελοντών που δούλεψαν όλη την περασμένη εβδομάδα και κατά την διάρκεια του σημερινού  4ου αγώνα Κυπέλλου ποδηλασίας δρόμου που διοργάνωσε η ομάδα μας  με εξαιρετική επιτυχία .

Με πέραν των 130 συμμετοχών και τρεις διαφορετικές εκκινήσεις  σε  μια διαδρομή 50 χιλιομέτρων την οποία φροντίσαμε και καλύψαμε με  πέραν των 30 επιτηρητών ασφαλείας   και  τριών επιτηρητών με μοτοσικλέτα ώστε να δώσουμε την ευκαιρία στους αθλητές να αγωνιστούν σε ένα ασφαλισμένο αγώνα .

Θερμές ευχαριστίες προς την EL CAFÉ  ,Νερό ΟΜΟΝΟΙΑ και τους εθελοντές που ετοίμασαν τα γεύματα και τις τσάντες των  επιτηρητών και κομισάριων του αγώνα .

Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τον χορηγό της ομάδας μας PolysBikes για τις τσάντες που ετοίμασε για όλους τους αθλητές .

Ευχαριστούμε θερμά το κοινοτικό Συμβούλιο Ψευδά και την ΟΜΟΝΟΙΑ Ψευδά για τη φιλοξενία.

Στο Αγωνιστικό κομμάτι ξεχώρισε η εύκολη νίκη του Αντρέα Μιλτιάδη  στους Άντρες και του Μιχάλη Θεοχάρους   στους Μάστερς .

Μπράβο αξίζουν σε όλους τους αθλητές για τον αθλητοπρεπή αγώνα που μας πρόσφεραν .

Οι αθλητές μας για ακόμη μια φορά έκαναν καλά την δουλειά τους  χαρίζοντας μας αρκετά βάθρα .

Αναλυτικά :

1η θέση στους Μάστερ 2  για τον Μιχάλη Θεοχάρους  κερδίζοντας μάλιστα όλες τις κατηγορίες Μάστερ  με αρκετή διαφορά .

2η θέση για την Δήμητρα Κουκουμά στις νεανίδες  και σιγά σιγά με σοβαρή δουλειά μπορεί να ανέβει στην κορυφή της κατηγορίας της  .

2η θέση για την Ελένη Κουκουμά στις Κορασίδες με την νικήτρια να κερδίζει για μερικά εκατοστά στην γραμμή τερματισμού .

3η θέση για τον Αντρέα Κωνσταντίνου στους Παίδες που έκανε εξαιρετικό αγώνα οδηγώντας την κούρσα σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα  σε ένα αγώνα που κρίθηκε επίσης στο τελικό σπριντ.

4η θέση  για τον Κωνσταντίνο Παυλίδη στους Έφηβους  με εξαιρετική παρουσία  αφού επανήλθε στην αγωνιστική δράση μετά τον  τραυματισμό του που τον κράτησε εκτός προπονήσεων για πέραν του ενός μήνα  μόλις πριν μια εβδομάδα .

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Βίντεο που ετοίμασε η ομάδα μας για τον αγώνα:

OMONOIA PSEVDAS ROAD RACE

Δεν θα μπορούσαμε να αρχίσουμε διαφορετικά σήμερα παρά με ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ προς τους πέραν των 40 εθελοντών που δούλεψαν όλη την περασμένη εβδομάδα και κατά την διάρκεια του σημερινού 4ου αγώνα Κυπέλλου ποδηλασίας δρόμου που διοργάνωσε η ομάδα μας με εξαιρετική επιτυχία . Με πέραν των 130 συμμετοχών και τρεις διαφορετικές εκκινήσεις σε μια διαδρομή 50 χιλιομέτρων την οποία φροντίσαμε και καλύψαμε με πέραν των 30 επιτηρητών ασφαλείας και τριών επιτηρητών με μοτοσικλέτα ώστε να δώσουμε την ευκαιρία στους αθλητές να αγωνιστούν σε ένα ασφαλισμένο αγώνα . Θερμές ευχαριστίες προς την EL CAFÉ ,Νερό ΟΜΟΝΟΙΑ και τους εθελοντές που ετοίμασαν τα γεύματα και τις τσάντες των επιτηρητών και κομισάριων του αγώνα . Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τον χορηγό της ομάδας μας PolysBikes για τις τσάντες που ετοίμασε για όλους τους αθλητές . Ευχαριστούμε θερμά το κοινοτικό Συμβούλιο Ψευδά και την ΟΜΟΝΟΙΑ Ψευδά για τη φιλοξενία. Στο Αγωνιστικό κομμάτι ξεχώρισε η εύκολη νίκη του Αντρέα Μιλτιάδη στους Άντρες και του Μιχάλη Θεοχάρους στους Μάστερς . Μπράβο αξίζουν σε όλους τους αθλητές για τον αθλητοπρεπή αγώνα που μας πρόσφεραν .

Posted by OMONOIA CYCLING on 2019 m. kovo 17 d., sekmadienis

 

3ος Αγώνας Κυπέλλου Ποδηλασίας:

Αγωνιστική δράση είχαμε και χτες Σάββατο με τον 3ο Αγώνα Κυπέλλου Ποδηλασίας δρόμου  για τις κατηγορίες Παίδων/Κορασίδων και Πανκορασίδων και Πανπαίδων στο Σταυροβούνι  με πολύ καλή παρουσία από τους αθλητές μας .

Αναλυτικά :

Η Ελένη Κουκουμά κέρδισε την θέση στις Κορασίδες .

Στους Παίδες ο Αντρέας Κωνστατίνου κέρδισε την θέση .

Στης Πανκορασίδες η Αναστασία Γεωργιάδου κέρδισε την θέση

Μπράβο σε όλους τους αθλητές μας για την προσπάθεια τους.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Οι εγγραφές στην ακαδημία ποδηλασίας συνεχίζονται κανονικά !!!

Δώστε στα παιδιά σας την ευκαιρία να γυμνάζονται σωστά και ασφαλισμένα κάτω από την καθοδήγηση εγκεκριμένων προπονητών!!!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΕΓΓΡΑΦΕΣ : 99671512 .