Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Ξεκίνησε δουλειά ο Χριστόφορος!

Ξεκίνησε δουλειά ο Χριστόφορος!

chrisftog


Από τη στιγμή που πήρε και επίσημα το χρίσμα, ο Χριστόφορος Χριστοφόρου σήκωσε τα μανίκια και ξεκίνησε δουλειά. Ο υπεύθυνος του καλαθοσφαιρικού και του πετοσφαιρικού πλέον τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, γνωρίζει πως έχει πάρα πολλά να κάνει, δηλώνει όμως πανέτοιμος να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις.

 

Πρέπει πάντως να λεχθεί πως η επίσημη ανάθεση των τμημάτων, άργησε να έρθει με αποτέλεσμα το έργο να είναι δύσκολο. Ήδη αρκετές ομάδες τόσο στην πετόσφαιρα όσο και στην καλαθόσφαιρα έχουν κλείσει το ρόστερ τους, την στιγμή που η ΟΜΟΝΟΙΑ τώρα ξεκινάει. Ο κ. Χριστοφόρου έχει πάντως, ήδη προσεγγίσει χορηγούς για τα τμήματα και βρήκε θετική ανταπόκριση από μερικούς. Παράλληλα προσπαθεί να οργανώσει και να στελεχώσει επιτροπές, που θα έχουν συγκεκριμένες αρμοδιότητες στα της λειτουργίας του τμήματος.

 

Ξεκινώντας από την πετόσφαιρα, η προσπάθεια είναι να διατηρηθεί ακέραιο το περσινό ρόστερ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει την πολυτέλεια να φέρει ξένους πετοσφαιριστές, διαθέτει όμως ποιοτικούς Κύπριους κάτι που αποδείχθηκε τόσο από το πλασάρισμα στην τετράδα, όσο και από την συγκλονιστική παρουσία της ομάδας στον τελικό κυπέλλου. Μια δυο περιπτώσεις δεν είναι εύκολες, αλλά θα γίνει ότι είναι δυνατόν για να μην αλλοιωθεί η περσινή ομάδα.

 

Στην καλαθόσφαιρα τώρα, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Στο ρόστερ βρίσκονται μόνο οι Γαβριήλ Κοιλαράς και Γιώργος Κωνσταντίνου. Περιθώρια για μεγάλο αριθμό ξένων δεν υπάρχουν, έτσι αναμένουμε ότι το ρόστερ θα στηριχθεί κυρίως σε Κύπριους, αν και είναι δεδομένο πως θα αποκτηθούν και κάποιοι ξένοι. Η σημαντική εξέλιξη που προκύπτει είναι πως υπεύθυνος του αγωνιστικού σχεδιασμού του τμήματος ορίστηκε ο Χρίστος Κοιλαράς, ένας άνθρωπος με μεγάλη πείρα στο χώρο, που κατείχε παρόμοιο πόστο και σε άλλες ομάδες.