Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Ιγκόρ Βορονίν ο παίκτης-προπονητής (VIDEO)

Ιγκόρ Βορονίν ο παίκτης-προπονητής (VIDEO)

voronin


Εδώ και μέρες είχαμε γράψει πως η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε έντονες προσπάθειες για να αποκτήσει συγκεκριμένο παίκτη-προπονητή. Οι προσπάθειες αυτές απέφεραν καρπούς και οι πράσινοι ανακοίνωσαν πριν από λίγο τον Ουκρανό Ιγκόρ Βορονίν στο ρόλο αυτό.

Ο Βορονίν είναι 38 χρονών (27/07/74) και έχει να επιδείξει σπουδαία καριέρα σαν πετοσφαιριστής σε ισχυρά πρωταθλήματα όπως το πολωνικό και το τούρκικο, ενώ έχει περάσει και από το Μπαχρέιν. Έχει ύψος 1.95 και αγωνίζεται ως ακραίος. Παρότι είναι αρκετά δυνατός σαν αθλητής, από τη στιγμή που έχει μεγαλώσει το παιχνίδι του είναι περισσότερο τεχνικό, ενώ έχει και πολύ καλή υποδοχή. Φυσικά γίνεται ξεκάθαρο πως πρώτιστος στόχος του Βορονίν, είναι να καθοδηγήσει τακτικά την ομάδα και μετά να τη βοηθήσει στο παρκέ, αν και έχει πολλά να δώσει και σαν πετοσφαιριστής.

Μετά τον Βορονίν και αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να κρατήσει τη ραχοκοκκαλιά της, που δεν είναι άλλη από τους ποιοτικότατους Κύπριους πετοσφαιριστές (με εξαίρεση τον Άγγελο Αλεξίου που συνεχίζει στη Γαλλία), οι πράσινοι στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην απόκτηση ενός ή δύο ξένων για να καταστεί η ομάδα ακόμα πιο ισχυρή, ανάλογα πάντα με το τι τους επιτρέπει το οικονομικό. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ πάντως, παρότι πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες της ομάδας, κρατάνε χαμηλούς τόνους. Θα στελεχώσουν την ομάδα όσο καλύτερα γίνεται με βάση τα οικονομικά δεδομένα της και στην πορεία θα δούμε πόσο ψηλά θα φτάσουν.

Δείτε βίντεο του Ιγκόρ Βορονίν: