Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Βορονίν: «Θα βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι»

Βορονίν: «Θα βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι»

img_0171


Βέβαιος ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα βελτιώνεται όσο περνούν οι αγώνες παρουσιάστηκε ο τεχνικός της ομάδας βόλεϊ, Ιγκόρ Βορονίν, με δηλώσεις του στο omonoianews.com. Ο Ουκρανός τεχνικός που μίλησε για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε τα ηνία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, δούλεψε αρκετά με την ομάδα του αυτή την βδομάδα και το αποτέλεσμα της δουλειάς όπως επεσήμανε, βγήκε στο γήπεδο.

“Είμαι ευχαριστημένος για την πρώτη μας νίκη και γενικά για την παρουσία της ομάδας μας. Οι παίκτες έκαναν ακριβώς αυτά που είχαμε δουλέψει αυτή την βδομάδα, ειδικά όσα τους είχα δείξει με τον ερχομό του Χοσέρ Κοντρέρας. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου που βοήθησαν και τον νέο παίκτη να προσαρμοστεί και να προσθέσει ποιότητα”

Η ομάδα μας παρουσιάστηκε απόψε με διαφορετικό στιλ, με τον Πάνο Ηρακλέους σε ρόλο λίμπερο, τον Βορονίν σαν διαγώνιο και τον Όμιντ να έχει ένα “κρυφό” ρόλο.Η άποψη του για το τρόπο παιχνιδιού:

“Έγινε αρκετή δουλειά στην τακτική. Δουλέψαμε πάνω σε συγκεκριμένα πράγματα και ζήτησα από τους παίκτες μου να είναι συγκεντρωμένοι. Το κατάφεραν απόψε, με λίγη δουλειά και αυτό με αφήνει αρκετά ικανοποιημένο. Η ομάδα απόψε λειτούργησε πιο σωστά απ’ ότι στα προηγούμενα δύο παιχνίδια. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να καταφέρουμε το στόχο μας, ο οποίος είναι να βελτιώνουμε συνεχώς την ομάδα”.