Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Με Τζίμη στη Δερύνεια! – “Έτοιμοι για τη νίκη”

Με Τζίμη στη Δερύνεια! – “Έτοιμοι για τη νίκη”

img_0122


Μεγάλο παιχνίδι αναμένεται να γίνει σήμερα στη Δερύνεια, ανάμεσα στην τοπική Αναγέννηση και στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με μεγάλες απαιτήσεις και βρίσκονται κοντά στους πρωτοπόρους. Μάλιστα ο σημερινός μας αντίπαλος προέρχεται από μεγάλη νίκη επί της ΑΕ Καραβά με 3-2 σετ ενώ την πρώτη αγωνιστική διέσυρε την Νέα Σαλαμίνα με 3-0 σετ. Από την άλλη οι πράσινοι παρουσιάζονται αρκετά βελτιωμένοι αλλά και ενισχυμένοι αφού στην ομάδα μας επέστρεψε ο Δημήτρης Αποστόλου και έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στο αποψινό παιχνίδι (20:00).

Το κλειστό της Δερύνειας αναμένεται να είναι κατάμεστο από φίλους και των δύο ομάδων. Σύμμαχο στην αποψινή της προσπάθεια η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει και την θετική προϊστορία των περασμένων χρόνων. Οι πράσινοι έχουν το απόλυτο των νικών στη Δερύνεια τα τελευταία πέντε χρόνια. Το τριφύλλι όπως δήλωσε στο omonoianews.com ο έφορος της ομάδας, Χριστόφορος Χριστοφόρου, είναι έτοιμο και στοχεύει απόψε στη νίκη που θα δώσει ώθηση στην ομάδα.

“Ο αποψινός αγώνας είναι πάρα πολύ δύσκολος. Στόχος μας όπως πάντα είναι η νίκη για να είμαστε κοντά στην 4αδα για να έχουμε καλές πιθανότητες να πετύχουμε τους φετινούς μας στόχους. Είμαστε έτοιμοι για τον αποψινό αγώνα και για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Ταυτόχρονα γίνονται προσπάθειες για επιπλέον ενίσχυση. Ήδη έχει επιστρέψει στην ομάδα ο Δημήτρης Αποστόλου και ελπίζουμε σύντομα να ολοκληρωθεί άλλη μία προσθήκη”.

Για την οικονομική κατάσταση των τμημάτων της ομάδας:

“Η οικονομική κατάσταση είναι δύσκολη και στην καλαθόσφαιρα και στην πετόσφαιρα. Σύντομα θα εξαγγείλουμε εκστρατεία ενίσχυσης μέσα από διάφορους τρόπους. Υπάρχει πίστη και ελπίδα ότι μπορούν τα τμήματα να συνεχίσουν την καλή προσπάθεια”.