Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Σπουδαίο ματς στο “Ελευθερία”

Σπουδαίο ματς στο “Ελευθερία”

img_0074


Συνεχίζεται αύριο Παρασκευή το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α΄Κατηγορίας ανδρών με τους αγώνες τις 6ης αγωνιστικής. Δεσπόζει το μεγάλο ντέρμπυ ανάμεσα στον Planet Adventure Παφιακό και την Αναγέννηση Δερύνειας. Οι δύο ομάδες διανύουν περίοδο εκπληκτικής φόρμας και βρίσκονται στην τρίτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα. Πρόκειται για ένα παιγνίδι στο οποίο και οι δύο ομάδες αναμένεται να τα δώσουν όλα για τη νίκη για να παραμείνουν στο κυνήγι του πρωταθλήματος και να εύχονται στραβοπάτημα της πρωτοπόρου Ανόρθωσης.

H πρωτοπόρος και αήττητη ομάδα της Ανόρθωσης αγωνίζεται στο Φρέναρος με την τοπική Ολυμπιάς. Η ομάδα της Αμμοχώστου στοχεύει στην έκτη της σερί νίκη για να μείνει στην κορυφή ενώ από την άλλη η Ολυμπιάς με την βοήθεια του κόσμου της (αναμένεται και πάλι η κλειστή αίθουσα του Λυκείου Φώτη Πίττα να γεμίσει) θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη.

Σπουδαίο παιγνίδι αναμένεται να διεξαχθεί στη κλειστή αίθουσα Ελευθερία ανάμεσα στην Ομόνοια και στην Energy Standard Νέα Σαλαμίνα. Τόσο οι πράσινοι όσο και οι ερυθρόλευκοι παρουσιάζουν πολύ δυνατές ομάδες φέτος και η μεταξύ τους αναμέτρηση αναμένεται να είναι αμφίρροπη.

Τέλος η πρωταθλήτρια Pokka ΑΕ Καραβά φιλοξενεί στο γήπεδό της την μαχητική Ολυμπιάδα Νεάπολης σε ένα ματς που λογικά αναμένεται να επικρατήσει. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για απώλειες για την ομάδα του Καραβά.

Ολοι οι αγώνες αρχίζουν στις 8.00μ.μ.

πηγή: ΚΟΠΕ