Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Στο Φρέναρος η ΟΜΟΝΟΙΑ

Στο Φρέναρος η ΟΜΟΝΟΙΑ

img_9078


Με ντέρμπι κορυφής συνεχίζεται τη Παρασκευή 11 Ιανουαρίου το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α΄Κατηγορίας ανδρών. Ανόρθωσις και Αναγέννηση Δερύνειας αναμετρώνται στο Θεμιστόκλειο στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής και το αποτέλεσμα του θα διαφοροποιήσει αρκετά την βαθμολογία του πρωταθλήματος.  Οι δύο ομάδες βρίσκονται στην πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα και τους χωρίζει μόνο ένας βαθμός. Η γηπεδούχος ομάδα της Ανόρθωσης θέλει απαραίτητα τη νίκη για να αυξήσει τη διαφορά από την αντίπαλό της και από την άλλη η Αναγέννηση Δερύνειας που ενισχύεται με τον πρώην διεθνή Μάριο Χρυσοστόμου θέλει τη νίκη για να πιάσει την Ανόρθωση στην κορυφή.
Στον πρώτο γύρο είχε κερδίσει η Ανόρθωση με 3-2.

Η πρωταθλήτρια Pokka ΑΕ Καραβά καραδοκεί. Υποδέχεται τον Planet Adventure Παφιακό στη κλειστή αίθουσα Σπύρος Κυπριανού και η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα του Καραβά αλλά και να πάρει ρεβάνς της ήττας του πρώτου γύρου με 3-0. Θα εύχεται επίσης και στραβοπάτημα της πρωτοπόρου Ανόρθωσης ώστε να πλησιάσει ακόμα περισσότερο την κορυφή. Ο Planet Adventure Παφιακός πάει στη Λεμεσό για να παλέψει το ματς και μια νέα επιτυχία του θα τον ξαναβάλει στο κυνήγι της εισόδου του στην τετράδα.  Το ίδιο σκέφτονται και στην Energy Standard Νέα Σαλαμίνα. Οι ερυθρόλευκοι αγωνίζονται εκτός έδρας με την Ολυμπιάδα και αναμένεται εύκολα ή δύσκολα θα φθάσουν στη νίκη. Στον πρώτο γύρο η Energy Standard Νέα Σαλαμίνα κέρδισε με 3-0.

Τέλος στο Φρέναρος η τοπική Ολυμπιάς φιλοξενεί την ΟΜΟΝΟΙΑ και αναμένεται να διεξαχθεί μια δυνατή αναμέτρηση. Στον πρώτο γύρο είχε κερδίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ με 3-0.

Όλοι οι αγώνες αρχίζουν στις 8.00μ.μ.

πηγή: ΚΟΠΕ