Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Ξεχωρίζει το Σαλαμίνα-ΟΜΟΝΟΙΑ

Ξεχωρίζει το Σαλαμίνα-ΟΜΟΝΟΙΑ

ns011869


To Παγκύπριο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α΄Κατηγορίας ανδρών συνεχίζεται αύριο με τους αγώνες της 13ης αγωνιστικής. Ξεχωρίζει ο αγώνας στο «Σπύρος Κυπριανού» ανάμεσα στην Energy Standard Νέα Σαλαμίνα και στην Ομόνοια. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν άμεσα την νίκη για να παραμείνουν στις ψηλές θέσεις και από την άλλη οι πράσινοι θέλουν και αυτή πάση θυσία τη νίκη. Βρίσκονται μια ανάσα από την τέταρτη θέση αλλά θα πρέπει να στραβοπατήσει η Αναγέννηση για να την κατακτήσουν.

Η πρωτοπόρος Ανόρθωση φιλοξενεί στην έδρα της την Ολυμπιάς Φρενάρους και θα πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα γιατί κάθε απώλεια πλέον μετράει. Νίκη για την Ανόρθωση σημαίνει διατήρηση της θέσης της στην κορυφή. Η Ολυμπιάς Φρενάρους παλεύει όλα της τα παιγνίδια και απέδειξε στους τελευταίους της αγώνες ότι είναι ικανή να κάνει την ζημιά.
Στη δεύτερη μεταγραφική περίοδος που ολοκληρώνεται τα μεσάνυκτα η ομάδα της Αμμοχώστου απέκτησε πριν από 2 μέρες τον Χόρχε Βέρντι και έτσι ενισχύεται αρκετά στην προσπάθεια της να επανακτήσει το πρωτάθλημα.

Στην Λευκωσία πάει η Pokka ΑΕ Καραβά όπου θα αντιμετωπίσει την ουραγό Ολυμπιάδα Νεάπολης και είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη. Από την Pokka ΑΕ Καραβά θα απουσιάσει ο Βλαντιμίρ Κνέζεβιτς ο οποίος μετέβει στο εξωτερικό με την συγκατάθεση της ΑΕΚ (βρίσκεται στην Τζακάρτα της Ινδονησίας) για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του εκεί για τους επόμενους τρείς μήνες. Δεν αποκλείεται η Pokka ΑΕ Καραβά να πραγματοποιήσει μεταγραφή Κύπριου παίκτη την τελευταία στιγμή αφού η φυγή του Κνέζεβιτς άφησε ένα μεγάλο κενό.

Τέλος στην Δερύνεια η τοπική Αναγέννηση φιλοξενεί τον Planet Adventure Παφιακό και θέλει άμεσα την νίκη για να παραμείνει μέσα στους στόχους αλλά και στην τετράδα του πρωταθλήματος. Μπορεί η Αναγέννηση να έχασε σημαντικό έδαφος αλλά δεν έχει βγει από τους στόχους της. Ο Planet Adventure Παφιακός πάει στην Δερύνεια χωρίς άγχος αφού πλέον δεν μπορεί να ελπίζει στην τετράδα αλλά θα προσπαθήσει να κατακτήσει την 5η θέση στο πρωτάθλημα όταν αυτό θα μπεί στην δεύτερη φάση του. Ολοι οι αγώνες αρχίζουν στις 8.00μ.μ.

Η βαθμολογία

 ααΟμάδαΑγ.Ν.Η.Β.
1Ανόρθωσις1210222
2Νέα Σαλαμίνα129321
3ΑΕ Καραβά129321
4Αναγέννηση127519
5Ομόνοια126618
6Παφιακός124816
7Ολυμπιάς Φρενάρους123915
8Ολυμπιάδα Νεάπολης1201212