Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Βορονίν: “Θα το παλέψουμε κόντρα στην Ανόρθωση”

Βορονίν: “Θα το παλέψουμε κόντρα στην Ανόρθωση”

img_6739


Δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας, omonoianews.com έκανε ο τεχνικός της πετοσφαιρικής μας ομάδας, Ιγκόρ Βορονίν. Ο έμπειρος Ουκρανός καταθέτει τις απόψεις του για το πως μπορεί η ΟΜΟΝΟΙΑ να γίνει ισχυρή στο Κυπριακό βόλεϊ ενώ χαρακτήρισε δύσκολες τις αναμετρήσεις με την Ανόρθωση για το Κύπελλο (πρώτος αγώνας Παρασκευή 29/3 20:00 Θεμιστόκλειο).

Αρχικά ο Ουκρανός τεχνικός έκανε ένα μικρό απολογισμό της χρονιάς
«Στις δύσκολες στιγμές που περνάει ο σύλλογος, δεν μπορούσαμε να έχουμε πλήρες ρόστερ με παίκτες που θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Προσπαθήσαμε να δουλέψουμε με τους παίκτες που βρίσκονται ήδη στην ομάδα. Ξεκινήσαμε την σεζόν και η ομάδα δεν ήταν σωστά στελεχωμένη. Μεταγραφές δεν μπορούσαν να γίνουν πέραν του Χοσέρ Κοντρέρας. Ακόμα όμως και με αυτή την ομάδα που έχουμε, μπορούσαμε με λίγη τύχη να τερματίσουμε πιο ψηλά».

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και η προσοχή στρέφεται στον αγώνα Κυπέλλου με την Ανόρθωση, την ερχόμενη Παρασκευή. Το σχόλιο του Ίγκο για τον αγώνα:
«Το παιχνίδι με την Ανόρθωση, δεν θα είναι εύκολο. Η μισή μας ομάδα αυτή τη στιγμή αποτελείται από νεαρά παιδιά που δεν είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν αρκετά σ’ αυτό το επίπεδο. Εντούτοις, προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για το παιχνίδι και θα το παλέψουμε».

Για τους νεαρούς που ξεκίνησαν δειλά δειλά να μπαίνουν στην ομάδα:
«Ξεκινήσαμε στο φινάλε της σεζόν να χρησιμοποιούμε νεαρά παιδιά αφού η βαθμολογική μας θέση στην Β Φάση μας έδινε αυτή την δυνατότητα. Μερικοί από αυτούς, με σκληρή δουλειά θα τα καταφέρουν και θα μπορούν να βοηθήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ σε 2 με 3 χρόνια».

Ποιες οι σκέψεις για το μέλλον;
«Πάντα με το τέλος της σεζόν, σκέφτομαι την επομένη. Το καλοκαίρι θα κλείσω τα 39, αγαπώ το βόλεϊ και θέλω να συνεχίσω να παίζω, νιώθω ότι μπορώ να αγωνιστώ τουλάχιστον για άλλο ένα χρόνο. Θα δω εάν θα είμαι και προπονητής και παίκτης του χρόνου».

Πως μπορεί η ΟΜΟΝΟΙΑ να γίνει μία από τις τοπ ομάδες του τόπου και να διεκδικεί το πρωτάθλημα;
«Αξίζει στον σύλλογο να έχει μια δυνατή ομάδα.  Χρειάζεται να βρεθούν χρήματα όμως, κάτι που θα κρατάει τους παίκτες συγκεντρωμένους μόνο στο βόλεϊ και θα δίνει και στον προπονητή το δικαίωμα να έχει περισσότερες απαιτήσεις από αυτούς. Χρειάζεται να δημιουργηθούν τμήματα υποδομής για αθλητές άνω των 12 ετών που θα προετοιμάζονται να ανεβούν στην ανδρική ομάδα. Σιγά σιγά θα γίνει η αλλαγή με ποιοτικότερους νέους παίκτες και έχοντας τους καλούς Κύπριους, θα αυξηθούν και οι πιθανότητες για να ΄ρθουν στην ομάδα καλοί ξένοι πετοσφαιριστές και έτσι η ομάδα θα βρίσκεται στις τοπ θέσεις».