Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Εισιτήρια Διαρκείας της πετοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Εισιτήρια Διαρκείας της πετοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ

img_6529


Στην κυκλοφορία έχουν βγει τα εισιτήρια διαρκείας του τμήματος πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την σεζόν 2013-2014 και μπορείτε να τα προμηθευτείτε από μέλη της επιτροπής του τμήματος. Για πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 96474871.

Το εισιτήριο διαρκείας κοστίζει 30 ευρώ και περιλαμβάνει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος και δύο ή τρεις αγώνες κυπέλλου, ανάλογα με την πορεία της ομάδας μας στο θεσμό. Στο πακέτο των εισιτηρίων διαρκείας δεν συμπεριλαμβάνετε ο τελικός κυπέλλου.

Η ομάδα του βόλεϊ χρειάζεται τη βοήθεια του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ γιατί με αυτόν στο πλάι της πάντα είναι πιο δυνατή και μόνο με τη στήριξη του μπορεί να καταφέρει να φτάσει ψηλά. Με την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας βοηθάτε στο κτίσιμο μιας δυνατής και ανταγωνιστικής ομάδας που θα κατεβεί στη νέα σεζόν για διακρίσεις και όχι απλώς για να αγωνιστεί. Εξάλλου για αυτό η επιτροπή του τμήματος ξεκίνησε από τώρα να εργάζεται σκληρά έτσι ώστε να κάνει σωστό προγραμματισμό και να έχει έτοιμη την ομάδα στην ώρα της.