Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Σάββα: “Να αναγκάσουμε τον κόσμο να ρθει στο κλειστό”

Σάββα: “Να αναγκάσουμε τον κόσμο να ρθει στο κλειστό”


Τις πρώτες του δηλώσεις από τη μέρα που ανάλαβε τα ηνία της πετοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ, έκανε στο omonoianews.com, ο τεχνικός των πράσινων, Σάββας Σάββα.

Ο Σάββα είναι τα τελευταία χρόνια ο αρχηγός του τριφυλλιού και τώρα θα βρίσκεται και στον πάγκο, αφού το τμήμα πετόσφαιρας του έχει αναθέσει τη θέση του πρώτου προπονητή. Ο ίδιος σχολιάζει, «Οι δύο θέσεις (προπονητής-παίκτης) δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Νιώθω τώρα πως οι ευθύνες είναι πολύ πιο μεγάλες».

Για το εάν είναι ικανοποιημένος από τον προγραμματισμό της ομάδας, ανέφερε: «Παρά το ότι το μπάτζετ μας είναι χαμηλό, είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από όλους, και στόχος είναι να είμαστε δυνατοί, αλλά και να οργανώσουμε σωστά το πετοσφαιρικό τμήμα».

Ερωτηθείς για τους στόχους που θα έχει φέτος το τριφύλλι στο πρωτάθλημα, μας είπε ότι «Στόχος μας είναι πρώτα να μπούμε στην πρώτη 4αδα. Ας μην ξεχνάμε πως πέρσι τερματίσαμε στην 5η θέση. Στην 4άδα θα μετρήσουμε δυνάμεις και θα δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε. Όσο πιο ψηλά, τόσο το καλύτερο. Αν έρθει ένας τίτλος, σίγουρα θα ήταν ότι καλύτερο για όλους μας».

Λιγοστός ο κόσμος που πάει στο κλειστό τα τελευταία χρόνια για την πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ, αυτό μπορεί να αλλάξει, όπως τονίζει ο Σάββα . «Ο κόσμος πάντα ήταν κοντά, αλλά σίγουρα, θέλει και επιτυχίες. Πιστεύω εάν ξεκινήσουμε καλά το πρωτάθλημα, ο κόσμος θα είναι κοντά μας και θα βοηθήσει την ομάδα. Όλα εξαρτώνται από εμάς. Ελπίζω με τη νέα χρονιά, να τους αναγκάσουμε να βρίσκονται εκεί κάθε Παρασκευή».