Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Έδειξε από τι είναι φτιαγμένη

Έδειξε από τι είναι φτιαγμένη

img_0457


Σπουδαία από κάθε άποψη ήταν η σημερινή νίκη της πετοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Οι πράσινοι του Σάββα Σάββα κατέβαλαν την περσινή πρωταθλήτρια μέσα στο σπίτι της δείχνοντας πως διαθέτουν ομάδα για μεγάλα πράγματα. Η νίκη αποκτάει ακόμα μεγαλύτερη σημασία από τη στιγμή που ήλθε με διαφορά 2 σετ (1-3) και η ομάδα πήρε 3 βαθμούς!

Οι παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑ παρά το νωθρό ξεκίνημα, ανέκαμψαν νωρίς και έδειξαν ψυχωμένοι στο παρκέ. Με εξαιρετικό μπλοκ και σωστές επιλογές στην επίθεση γρήγορα γύρισαν το παιχνίδι και παθιασμένοι στο τέλος, κέρδισαν το πρώτο σετ. Στο δεύτερο σετ οι πετοσφαιριστές μας πήραν από νωρίς το προβάδισμα και με ψυχραιμία το διατήρησαν μέχρι το τέλος. Μετά από ένα μέτριο τρίτο σετ που κατέληξε στη Σαλαμίνα, η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε ένα φανταστικό τέταρτο και έδειξε πόσο μεγάλες δυνατότητες έχει, αφού κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει την ποιότητα και τις εμπειρίες να θέσει φέτος ψηλά τον πήχη. Ξεπέρασε γρήγορα την ήττα της πρεμιέρας και δείχνει αποφασισμένη για μεγάλα πράγματα. Πόσο μεγάλα θα δούμε μέσα στη χρονιά, αφού υπάρχουν 4-5 πολύ καλές ομάδες. Το βέβαιο είναι ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ ξεφεύγει από τη μετριότητα των τελευταίων χρόνων στη πετόσφαιρα και κοιτάζει με αισιοδοξία τη συνέχεια! Συγχαρητήρια σε όλους!