Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Βλέπουν ήδη Ανόρθωση

Βλέπουν ήδη Ανόρθωση

img_0495


Η χθεσινή εμφάνιση της πετοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ήρθε να επιβεβαιώσει πως η φετινή ομάδα θα ξεφύγει από την μετριότητα των τελευταίων χρόνων και ότι τι μέγιστο των δυνατοτήτων της, θα το μάθει και η ίδια κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Δεν είναι λίγο πράγμα να κερδίζεις τον πρωταθλητή μες το σπίτι του και μάλιστα με σκορ που σου δίνει όλους τους βαθμούς και στον αντίπαλο κανέναν.

Από σήμερα πάντως, στην ΟΜΟΝΟΙΑ αφήνουν πίσω τους τη νίκη και κοιτάνε τον επόμενο αντίπαλο που είναι εξίσου μεγάλος και δύσκολος. Οι πράσινοι του Σάββα Σάββα, υποδέχονται στο στάδιο Ελευθερία την Ανόρθωση την Παρασκευή και θέλουν μόνο τη νίκη για να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο τη βαθμολογία τους και να στείλουν παντού το μήνυμα πως θα φτάσουν ψηλά. Η νίκη επί της Σαλαμίνας φέρνει αυτοπεποίθηση, η ποιότητα είναι εκεί και δεδομένη, μένει να βγουν όλα αυτά στο παρκέ.

Στον αγώνα, καθοριστικό ρόλο αναμένεται να παίξει και ο κόσμος. Οι παίκτες θέλουν πολύ τη βοήθεια των φιλάθλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ήταν κάτι που τόνισε χθες ο Σωτήρης Πετρακίδης. Ο κόσμος μπορεί να αποτελέσει έξτρα παίκτη για την ομάδα και να κάνει τη διαφορά, να την σπρώξει στη νίκη. Η μέρα προσφέρεται, έτσι περιμένουμε να δούμε αρκετούς φίλους να δίνουν το παρόν τους.