Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Πρεμιέρα με αισιοδοξία

Πρεμιέρα με αισιοδοξία

10


Διαφορετική η φετινή πρεμιέρα για την πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ. Το ανανεωμένο πετοσφαιρικό τμήμα μπαίνει στο πρωτάθλημα με προπονητή ένα άνθρωπο που βγήκε από τα σπλάχνα του, τον Σάββα Σάββα, αλλά και με αξιώσεις μετά από καιρό. Η ΟΜΟΝΟΙΑ υποδέχεται στο Στάδιο Ελευθερία την Αναγέννηση Δερύνειας στις 21:00 (live omonoianews.com).

Οι πράσινοι, έκαναν φέτος ουσιαστικές μεταγραφικές κινήσεις και έδωσαν βάθος και ποιότητα στο ρόστερ τους. Απέκτησαν τους Βραζιλιάνους Ρεϊνάλντο, Μπόσνιτς και Καρντόσο, τον αρχηγό της Εθνικής Κύπρου Κόλα και τον Ζικάκη από τη Σαλαμίνα. Στην ομάδα συνεχίζουν ποιοτικοί και έμπειροι Κύπριοι όπως ο Πετρακίδης, ο Ηρακλέους, ο Αποστόλου και άλλοι. Γίνεται ξεκάθαρο, πως μπαίνει με άλλο αέρα στο μαραθώνιο η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Πανέτοιμη και αισιόδοξη λοιπόν! Η ΟΜΟΝΟΙΑ της καρδιάς, βλέπει με ταπεινότητα το πρωτάθλημα και θα δει στην πορεία μέχρι που μπορεί να φτάσει. Αν έχει στήριξη του κόσμου σε όλη τη χρονιά, θεωρούμε πως μπορεί να κάνει το όνειρο του πρώτου πρωταθλήματος πραγματικότητα, αλλά ας μην προτρέχουμε. Προς το παρών ραντεβού στο Ελευθερία.