Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Σ.Σάββα: “Φτιάχνουμε δυνατή ομάδα”

Σ.Σάββα: “Φτιάχνουμε δυνατή ομάδα”

img_1130


Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος πετόσφαιρας πλησιάζει (Παρασκευή 18/10,  και η ΟΜΟΝΟΙΑ μπαίνει μετά από χρόνια με αξιώσεις στο μαραθώνιο. Ενισχυμένη με 3 Βραζιλιάνους και έχοντας εμπλουτίσει το ρόστερ της και με ποιοτικούς Κύπριους, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι μια από τις δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Σάββας Σάββα, μίλησε στο omonoianews.com για την προετοιμασία, αλλά και το πρωτάθλημα. Θεωρεί πως έγινε καλή δουλειά και ότι η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική, φροντίζει όμως να κρατήσει χαμηλούς τόνους και την ομάδα προσγειωμένη. Αναλυτικά:

Για την προετοιμασία

Θεωρώ πως η προετοιμασία κύλησε καλά. Κάποια μικροπροβλήματα με το γηπεδικό που δεν μας επέτρεψαν να δώσουμε φιλικά εντός, αλλά και ο τραυματισμός του Κόλα (στραμπούληγμα) που τον κράτησε εκτός για 2 εβδομάδες υπήρχαν, αλλά γενικώς δουλέψαμε καλά. Πλέον είμαστε στη τελική ευθεία και θα είμαστε έτοιμοι.

Για τις εμφανίσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στη φιλικά

Το ότι δεν χάσαμε σε κανένα φιλικό που δώσαμε, για μένα δεν λέει τίποτα. Τα επίσημα είναι που μετράνε. Η ομάδα χρειάζεται δουλειά γιατί είναι εντελώς καινούρια. Πιστεύω πάντως ότι έχουμε ένα καλό και γεμάτο ρόστερ, εμπιστεύομαι πλήρως τους παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και θεωρώ πως θα είμαστε μια από τις δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος.

Για το πρωτάθλημα που ξεκινάει αυτή την εβδομάδα

Όλα τα παιχνίδια θα κριθούν στις λεπτομέρειες γιατί οι ομάδες έχουν όλες ενισχυθεί. Εμείς θα βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και θα αξιολογήσουμε στη πορεία που μπορούμε να φτάσουμε. Πρώτος στόχος είναι να μπούμε στη τετράδα και μετά, να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε.