Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Έτοιμη για το μεγάλο παιχνίδι

Έτοιμη για το μεγάλο παιχνίδι

img_0457


Συγκρατημένα αλλά με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία προσεγγίζει το αποψινό παιχνίδι κόντρα στην Ανόρθωση η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι πράσινοι του Σάββα Σάββα πατάνε γερά στο έδαφος μετά τη νίκη επί της περσινής πρωταθλήτριας Νέας Σαλαμίνας και επαναλαμβάνουν πως θα δείξει η χρονιά πόσο ψηλά μπορούν να φτάσουν. Για την ώρα, προτιμούν τη δουλειά παρά τα λόγια.

Η νίκη της περασμένης αγωνιστικής πάντως, ήρθε να αποδείξει σε όλους πως έχει μεγάλες δυνατότητες αυτή η ομάδα. Μπορεί να μην φούσκωσε τα μυαλά των πετοσφαιριστών μας, τόνωσε όμως την αυτοπεποίθηση τους και πλέον γνωρίζουν καλά πως μπορούν να κερδίσουν και την Ανόρθωση, ειδικά από τη στιγμή που την υποδέχονται στο σπίτι τους. Ο αγώνας είναι πολύ δύσκολος, δεν ξεγελιέται κανείς, θα γίνει ένα πραγματικό ντέρμπι σήμερα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως μπορεί να το πάρει.

Αν η ομάδα του Σάββα Σάββα έχουν στο πλευρό τους και το κόσμο της ομάδας, οι πιθανότητες να γίνει αυτό πολλαπλασιάζονται. Η ΟΜΟΝΟΙΑ της καρδιάς, παίζει ντέρμπι και θέλει τον έβδομο παίκτη δίπλα της. Όλοι λοιπόν στις 20:00 σήμερα στο στάδιο Ελευθερία να την σπρώξουμε στη νίκη!