Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Προσγειωμένη αλλά δυνατή

Προσγειωμένη αλλά δυνατή

img_8141


Παρά τις επιτυχίες, δεν καβαλάνε το καλάμι στην πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ομάδα μας βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 12 βαθμούς, ενώ η πρώτη Αναγέννηση έχει 13 και η τρίτη Σαλαμίνα 9. Εντούτοις κανείς στο πράσινο στρατόπεδο δεν μιλάει για πρωτάθλημα, όλοι βλέπουν τον επόμενο αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ Καραβά (Παρασκευή, 20:00, Live omonoianews.com) και σκέφτονται μόνο πως θα κερδίσουν.

Η τακτική αυτή της ταπεινότητας και της απόλυτης συγκέντρωσης στο στόχο βγαίνει μέχρι τώρα απόλυτα στο Σάββα Σάββα και τους παίκτες του. Στην πλειοψηφία τους άλλωστε έχουν φάει τα γήπεδα με το κουτάλι και ξέρουν πως υπάρχει πάρα πολύς δρόμος μέχρι το τέλος και πολλά μπορούν να συμβούν. Προς το παρόν λοιπόν, ας κερδίσουμε την ΑΕΚ και βλέπουμε τι θα μας φέρει η επόμενη μέρα.

Μιας και την αναφέραμε πάντως, η επόμενη μέρα αν η ΟΜΟΝΟΙΑ κάνει το καθήκον της και κερδίσει με σκορ 3-0 ή 3-1, ίσως φέρει πρωτιά, αφού η Αναγέννηση παίζει εκτός με την Ανόρθωση. Πρώτα η νίκη όμως και όλα τα υπόλοιπα είναι δευτερεύουσας σημασίας.