Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Κάλεσαν μόνο Κολά!

Κάλεσαν μόνο Κολά!

img_1137


Κλήση στην Εθνική Κύπρου πετόσφαιρας ενόψει των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 πήρε ο αθλητής της ΟΜΟΝΟΙΑ, Νίκος Κολάς. Ο Κολάς ήρθε φέτος στην ομάδα μας και τη βοηθά στα μέγιστα όσο αφορά τη πορεία της στο πρωτάθλημα, με την έως τώρα παρουσία του να είναι πολύ ικανοποιητική. Ο πετοσφαιριστής των πρασίνων είναι μάλιστα και ο αρχηγός της Εθνικής Κύπρου με αρκετές συμμετοχές σε αυτή.

Μέχρι εδώ όλα καλά. Αφού κάτι που περιμέναμε όμως δεν είδαμε και δεν ξέραμε αν πρέπει να ξαφνιαστούμε ή όχι είναι πως δεν υπάρχει άλλος πετοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην κλήση του ομοσπονδιακού τεχνικού. Δεν γίνετε η ομάδα που κάνει την καλύτερη έως τώρα παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα να μην έχει άλλους πετοσφαιριστές στην Εθνική. Αυτό δεν το λέμε γιατί είναι αθλητές της ομάδας και ασφαλώς δεν λέμε πως επειδή η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι στην κορυφή πρέπει να έχει τους περισσότερους παίκτες στην Εθνική. Αλλά δεν γίνετε κάποιος που έχει παρακολουθήσει έστω και ένα αγώνα των πρασίνων απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα να μην έχει παρατηρήσει πως έχει και άλλους καλούς πετοσφαιριστές που άνετα μπορούν να παίξουν στην Εθνική.

Ίσως ο ομοσπονδιακός τεχνικός να πρέπει να αρχίσει να πηγαίνει στους αγώνες του πρωταθλήματος για να δει όλους τους Κύπριους πετοσφαιριστές. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει στο ρόστερ της αρκετούς Κύπριους που κατά την ταπεινή μας άποψη μπορούν να προσφέρουν στην Εθνική, όπως για παράδειγμα ο Χρίστος Αντωνιάδης, ο Σωτήρης Πετρακίδης και Δημήτρης Αποστόλου. Οι τρεις αυτοί πετοσφαιριστές στις οκτώ πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος έδειξαν καλά στοιχεία και το ξαναλέμε ίσως αν περνούσε από το Ελευθέρια ο ομοσπονδιακός τεχνικός να το είχε προσέξει.