Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Πάνε προσγειωμένοι στη διακοπή

Πάνε προσγειωμένοι στη διακοπή

img_0538


Τεράστια από κάθε πλευρά ήταν η ψεσινή νίκη της πετοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ στη Δερύνεια. Όσο κι αν φαίνεται παράξενο, μιλάμε για την πιο καυτή έδρα του πρωταθλήματος, αφού η κοινότητα της Δερύνειας έχει πάρει πολύ ζεστά το θέμα (και μπράβο της αν μας ρωτάτε), έχει αγκαλιάσει την ομάδα της Αναγέννησης και δίνει πάντα βροντερό παρών. Η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως πέρασε σαν σίφουνας.

Πλέον δεν υπάρχει κανείς που να μην το αναγνωρίζει: οι πράσινοι του Σάββα Σάββα έχουν τεράστιες δυνατότητες. Διαθέτει τεράστια ποιότητα, καλούς χαρακτήρες, εξαιρετικό προπονητή. Κι ας διανύει μόλις την πρώτη του χρονιά ο Σάββας Σάββα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να δείχνει πως είναι η καλύτερη ομάδα, παραμένει όμως προσγειωμένη και ταπεινή. Όπως λέει συχνά πυκνά και ο προπονητής της…ποδοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ, “στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό” και το +5 από το δεύτερο, δίνει στους πράσινους μόνο το προβάδισμα όχι τον τίτλο. Υπάρχει ακόμα σχεδόν ένας γύρος, υπάρχουν και τα πλέι οφ και η ομάδα πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει το ίδιο σκληρά, το ίδιο συγκεντρωμένα.

Εισιτήρια για τη συναυλία στην εκδήλωση του Ομίλου Γυναικών

Μεγάλη προσπάθεια δεν καταβάλει μόνο η ομάδα, αλλά και η επιτροπή πετόσφαιρας, να είναι συνεπής απέναντι στους παίκτες. Ως γνωστόν έχει ήδη προγραμματιστεί συναυλία στις 19 Δεκεμβρίου με τους Prospectus. Εισιτήρια για τη συναυλία, θα πωλούνται σήμερα στην Εκδήλωση του Ομίλου Γυναικών στο Αθλητικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου.