Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Πρώτη και καλύτερη!

Πρώτη και καλύτερη!

sak_9082


Το… τρένο της πετοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν σταμάτησε ούτε κόντρα στο μισητό Αποέλ. Οι πράσινοι του Σάββα Σάββα μετά τη ψεσινή τους νίκη με 3-0, απολαμβάνουν την μοναξιά της κορυφής για 2η συνεχόμενη αγωνιστική, και εκεί θέλουν να μείνουν μέχρι το φινάλε της περιόδου, για να πανηγυρίσουν το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία τους.

Πρώτη σε όλα!
Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η ομάδα με τα περισσότερα κερδισμένα σετ, 20 στο σύνολο ενώ έχει χάσει μόνο 6. Ακολουθεί η Αναγέννηση με 19-8. Η ομάδα της Δερύνειας έχει τις ίδιες νίκες με την ΟΜΟΝΟΙΑ, όμως το τριφύλλι κατάφερε να πάρει 4 νίκες των τριών βαθμών (3-0 ή 3-1), σε αντίθεση με την Αναγέννηση που έχει 3, ενώ στην ήττα μας από αυτούς στην 1η αγωνιστική, πήραμε τον ένα βαθμό αφού κερδίσαμε 2 σετ. Στην πρόσφατη της ήττα η Αναγέννηση έχασε με 3-1, όταν και η ΟΜΟΝΟΙΑ την προσπέρασε στη βαθμολογία.

Το ίδιο και στο β΄γύρο
Ο Σάββας πλέον προετοιμάζει την ομάδα του για τη δεύτερη στροφή του πρωταθλήματος. Από την ερχόμενη βδομάδα αρχίζει μια σειρά με ντέρμπι, όπου στόχος είναι το απόλυτο των βαθμών. Το πρόγραμμα:

8η 13-Δεκ Αναγέννηση Δερύνειας-ΟΜΟΝΟΙΑ
9η 10-Ιαν ΟΜΟΝΟΙΑ-Νέα Σαλαμίνα
10η 17-Ιαν Ανόρθωση-ΟΜΟΝΟΙΑ
11η 24-Ιαν Ολυμπιάς Φρενάρου-ΟΜΟΝΟΙΑ
12η 31-Ιαν ΟΜΟΝΟΙΑ-Παφιακός
13η 7-Φεβ ΑΕ Καραβά-ΟΜΟΝΟΙΑ
14η 14-Φεβ ΟΜΟΝΟΙΑ-Αποέλ